Pozvánka na Októbrový papierový maratón 13.-14.10.2018

9/19/2018 10:24:00 PM

Ako aj minulý rok, aj tento nemôže počas októbra chýbať v našich plánoch s Maťkou z organizatorka.sk Októbrový papierový maratón :) Program je dohodnutý, kurzy nahodené, už si len treba chytiť miesto a tešiť sa na parádny tvorivý víkend ;)

Novinkou je, že cez víkend budem kurzovať oba dni s Timonou, členkou nášho Vintage Crafting dizajn tímu. Ak sledujete náš blog Vintage Crafting, jej príspevky určite zbožňujete, lebo sú plné nápadov a zaujímavých postupov.
V e-shope organizatorka.sk si môžete pozrieť program SOBOTNÉHO MARATÓNU a NEDEĽNÉHO MARATÓNU
Nebudem všetko prezrádzať, prezradím len svoj program.
V sobotu si so mnou vytvoríte od základov rozkošný A5 receptár viazaný šikovným viazacím strojom Cinch pre profesionány vzhľad. Do receptára si budeme tvoriť a predelovače na rôzne druhy receptov.
V nedeľu si zas vytvoríme personalizovaný stolový kalendár na rok 2019 ozdobený vlastnými fotografiami a scrapbook technikou zvonka i zvnútra. Opäť pri viazaní použijeme Cinch. Mám pre vás aj malú ochutnávku:




Dohodnite sa s kamoškou a príďte spolu stráviť kreatívny deň/víkend v príjemnej atmosfére. Naučíte sa niečo nové, stretnete sa s krásnym materiálom, budete môcť vyhrať hodnotné ceny v tombole ..... a čo je najdôležitejšie - zrelaxujete sa pri tvorení :)
S dievčatami sa na vás už tešíme. Zakúpte si svoje miesto na kurze včas, lebo naposledy bola bitka o posledné miesta :D
Pekný večer praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov