Naše dobrodružstvo so značkami Laserowe Love a Lexi Design: Creativeworld 2020, Frankfurt

2/04/2020 10:02:00 PM

Ahojte!
Už je to týždeň, čo sme sa vrátili z najväčšieho kreatívneho veľtrhu, ktorý bol ako každý rok vo Frankfurte, a rada by som vám priblížila toto úžasné dobrodružstvo, ktoré som so značkami Laserowe Love a Lexi Design zažila. Môžete sa tešiť na 125 fotografií a pár mojich  slov k tomu. ;)

Hi!
It's a week since we came back from the world's biggest trade fair Creativeworld in Frankfurt and I'd like to describe our big adventure with two awesome brands: Laserowe Love and Lexi Design in my photos. Of course I add some words, too. :)



Pamätám si, akoby to bolo včera, keď mi Renata písala na konci novembra, že ma pozýva na túto skvelú akciu do Frankfurtu ako scrapbookovú dizajnérku, ktorá pozná jej produkty, rada s nimi tvorí a vie ich ukážkovo použiť v praxi. 
Príprav bolo celkom dosť, viete si to predstaviť, ale všetko to stálo za to! Takže pustite sa do čítania :)



V piatok (24.1.) sme začali pripravovať náš "stánok" v hale 4.2. Pripravili sme naozaj všetko potrebné - produkty značiek LL a LD, nádherné projekty členiek dizajn tímu, katalógy s produktami, darčeky pre návštevníkov nášho stánku a tiež veľký stôl ... kreatívny priestor pre mňa a našich návštevníkov.

On Friday (24.1.) we were preparing our stand in Hall 4.2. We prepared LL's products, beautiful DT's projects, katalogues with LL's products, gifts for visitors and also a big table... creative space for me and our visitors.







A tu sú. Renata (napravo) je majiteľka oboch značiek a tiež ilustrátorka tých nádherných papierov a obrázkov, ktoré sa v jednotlivých kolekciách nachádzajú. Navrhuje aj lepenkové výrezy, MDF produkty, 3D miniatúrky, jednoducho jedna talentovanaá a šikovná umelkyňa. 
Kamila je šikovnica ohľadom jazykov, komunikácie s klientmi a cestovateľská duša. Teším sa, že som ich mohla spoznať osobne a neviem sa dočkať ďalšej príležitosti, keď spolu niečo podnikneme.


Mali sme so sebou mnoho projektov od členiek dizajn tímu - niektoré sme mali na ukážku v stánku a veľa z nich putovalo do veľkej vitríny vonku na chodbe. Nálada bola skvelá, prípravy sme si nazaj užívali.

We had a lot of projects from our DT members, and we put them in the stand and also in our showcase outside the hall. Mood was excellent, we really enjoyed these preparations.










Tento veľtrh bol skvelou príležitosťou pri "vypustení" nových kolekcií na svetlo sveta. Značka Laserowe Love má hneď 3 nové kolekcie - DinoLand, Rainbow Unicorn and Prehistoric Fern. a značka Lexi Dizajn jednu - Mysterious Unicorn. .

This trade was a great occasion to show new collections from Laserowe Love - DinoLand, Rainbow Unicorn and Prehistoric Fern. And also the newest collection from Lexi Design - Mysterious Unicorn. 






Zažili sme veľa milých stretnutí s novými i "staršími" zákazníkmi a tiež s členkami dizajn tímu, Náš stánok bol plný kreatívnych ľudí, z ktorých si veľa chcelo odskúšať materiál v akcii spolu so mnou na mojich drobných kurzoch. Takže sme boli všetci veľmi zaneprázdnení prácou a tvorením krásnych pohľadníc.

We experienced many nice meetings with new and "old" customers and some DT members. Our stand was full of creative people who wanted to take part in workshops with me (Kristína) so we were very busy working and creating pretty cards. 






Toto je môj kreatívny kútik, kde vznikali tie najkrajšie pohľadnice vyrobené našimi návštevníkmi.
This is my creative "corner" where the most beautiful cards were made by our visitors. 


A toto je naša banda z veľtrhu: (zľava doprava) ja, Renata a Kamila.
And this is our LL band from Creativeworld's stand - (from left to right) Kristína, Renata and Kamila. 








Návštevníci nášho stánku zbožňovali najmä tvorenie s najnovšou jednorožcovou kolekciou od Lexi Design. Tá zožala najväčšiu popularitu. Ale aj ostatné kolekcie nezaostávali, takže môžete vidieť rôznorodé pohľadnice z kolekcií od LL a LD. A taká pikoška. Kolekcia Mysterious Unicorn bola zverejnená na predaj len teraz vo februári, takže kým ostatní k nej ešte nemali prístup, my sme už veselo strihalo jednorožcov a skladali ručne robené blahoželania.

Our visitors loved creating with the newest collection from Lexi Design. It was the most popular collection in our stand. But other collections cought our visitors' eyes, too, so you can see cards from a few different collections from Laserowe Love and Lexi Design.




Počas môjho (nie tak častého :)) voľného času som tvorila projekty z nových kolekcií. Toto je môj exploding box, ako inak, s jednorožcami.

My (not so often) free time meant one thing - making some projects from new collections. This is my exploding box with unicorns.






















Pri tvorení sme zažili veľa zábavy. Spoznala som mnoho ľudí z rôznych kútov sveta.
We had so much fun during cardmaking.






Najväčším prekvapením bolo, keď sa k nám pridal tento fešák s priateľkou a obaja chceli tvoriť pohľadnice. Výsledky boli krásne.

The biggest surprise was when this handsome man joined us with his girlfriend and both of them created really nice cards. 




Milujem tieto obrovské úsmevy na tvárach účastníkov mojich kurzov. Je to pre mňa najväčší darček a poďakovanie.
I love those big smiles on faces of my workshop participants. It's the biggest gift for me.



Renata a Kamila sa venovali návštevníkom a povedali im o značkách LL a LD naozaj všetko, plus nechýbali názorné ukážky.
Renata and Kamila talked to visitors and told them all about Laserowe Love and Lexi Design.







Na tretí deň veľtrhu Renata vybrala štetce a začala maľovať. Bolo to fantastické vidieť ju kresliť a maľovať nové ilustrácie.

On the third day of the trade Renata picked her brushes and started to paint. It was fantastic to see her draw and paint new illustrations.


A (konečne) som presvedčila Kamilu, aby so mnou niečo vytvorila.
And I (finally) convinced Kamila to create something with me. 




Toto je Kamilina karta, ktorú vyrobila pre svojho priateľa. No nie je krásna? Ja som vedela, že každý z firmy LL je talentovaný! :)

This is Kamila's card created for her boyfriend. So pretty! Everyone in LL company is talented!


Možno ilustrácie do novej kolekcie? :)
Maybe illustrations for the new collection? :)













Návštevníci nášho stánku boli veľmi šikovní. Pozrite, aké nádherné pohľadnice vyrobili.
Visitors of our stand were so skillful. Look at their cards! Beautiful!











Tejto pani sa tak páčili naše produkty, že na tvorenie s nimi prišla 2x počas všetkých 4 dní. Mala som z toho veľkú radosť.

This lady really loved our products and came to my workshop twice during 4 days of the trade. It was real pleasure for me.








Táto narodeninová pohľadnica bude darčekom pre malú oslávenkyňu, ktorá zbožňuje jednorožcov a sladkosti.
This birthday card will be a gift to birthday girl who loves unicorns and sweets.


Neodolala som a posledný deň som ešte vyrobila túto kartu s poníkom, dúhou a obláčikmi.
I was inspired and made this card with a pony, rainbow and clouds on the last day of the trade. 




Počas veľtrhu som stihla vytvoriť aj tieto karty. Môžete tam vidieť papierovú kolekciu Mysterious Unicorn - Lexi Design, lepenkové výrezy - Laserowe Love and pečiatku - Laserowe Love.

I also managed to make these cards. You can see there: Mysterious Unicorn collection - Lexi Design, chipboards - Laserowe Love and stamp - Laserowe Love.





Uf, boli sme veľmi smutní posledný deň, lebo to bola naozaj úžasná akcia plná zábavných, milých a neopakovateľných momentov.

We had been so sad that we had to go home, but ... there are new things and challenges ahead and we are very excited about that. 





A tu sme už naozaj všetci - aj s naším skvelým parťákom Kzysztofom (Renatkiným manželom), ktorý nás bezpečne dopravil tam aj späť a celý čas sa o nás staral. :)

And this is our team with all members. :) We are sending you hugs!



Ďakujem kolektívu Laserowe Love (+ Lexi Design) za úžasne strávený čas, ktorý som vôbec nevnímala ako prácu, a za nové priateľstvá, ktoré pre mňa veľa znamenajú. Taktiež ďakujem za podporu mojich priateľov a fanúšikov mojej tvorby, ktorí sledovali na mojich sociálnych sieťach dianie na veľtrhu a držali mi vo všetkom palce. :)
Kristína

You Might Also Like

2 komentárov

  1. wow, toto musel byť aký zážitok!! skvelé, ďakujem za zdokumentovanie...verím, že bolo perfiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo viac než fantasticky. Skvelá značka, skvelý tím a skvelá akcia. Teším sa, že sa reportáž páči :) Veľmi mi záležalo na tom, aby som to takto spracovala aj pre ostatných <3

      Odstrániť