Laserowe Love: Detský 3D fotorámik

9/18/2019 12:06:00 PM

Ahojte!
Pred týždňom sa mi narodil krásny synovček, takže odvtedy som naladená v detskom móde. A inšpiroval ma k tvorbe tohto projektu- 3D fotorámika zdobeného nádherným detským materiálom od Laserowe Love.  :)


Hi everyone!
A week ago my nephew was born so I'm in "baby boy" mood - so happy and inspired. I decorated a white basic 3D frame with Laserowe Love's beautiful products (not only) from Vintage Baby Boy collection. ;)


V 3D rámiku je miesto na miniatúrku, čo som hneď využila (veď práve preto som ho kúpila :D ) a "nainštalovala som" tam 3D bicyklík. Vyzerá to naozaj perfektne! Následne som pridala ďalšie ozdoby ako lepenkové výrezy, kovové komponenty, kvietky, gombíky a podobne. Tiež som tam prilepila klip na uchopenie fotografie.

This 3D photoframe has a place for 3D miniatures so I took advantage of that and added a 3D bicycle in it. It looks amazing with a little bike! Then I added some chipboards in baby theme, pictures from collection, flowers, buttons and pearls. There's also a clip for holding a photo.








Ak by ste mali záujem o výrobok z mojej dielne, neváhajte ma kontaktovať na cepcekova.kristina@gmail.com :)
Krásny deň prajem


You Might Also Like

0 komentárov