Laserowe Love: Indiánsky zápisník

1/20/2019 05:08:00 PM

Ahojte!
Dnes mám pre vás úplne novú inšpiráciu v podobe zápisníka na tvorbu s kolekciou Indiana od Laserowe Love, s ktorou som tvorila po prvýkrát. Táto kolekcia obsahuje motívy lapačov snov, pierok, motýľov, kvetov a lístkov, a je v naozaj atypických krásnych farbách - fialovej, horčicovo-žltej a tyrkysovej :)




Hi guys!
Today I have a brand new inspiration for you. I created a dream diary from Indiana collection. This collection contains motives of dreamcatchers, feathers, butterflies, flowers and leaves. Its colours are purple, mustard yellow and turquoise. What an atypical and lovely combination, right? :)



Obal zápisníka je ozdobený lepenkových výrezom lapača snov v tvare srdca, motýľmi a kvetmi vystrihnutými z pásov papiera pridanej k tejto kolekcii, enamelkami, papierovými kvietkami a nálepkami.

The cover of notebook is decorated by a dreamcatcher chipboard, butterflies and flowers (from paper collection), enamel dots, paper flowers and stickers.


Vo vnútri zápisníka sú 2 vrecká s visačkami a potlačené listy s krásnou grafikou lapača snov. 

Inside of the notebook you find two pockets with tags and sheets where you can write down your dreams. On the sheets there's a picture of dreamcatcher, too.




Použila som: / I used:






Pekný večer vám prajem ;)
Have a nice evening ;)

You Might Also Like

0 komentárov