Organizatorka.sk oslavuje 6. narodeniny! :)

4/16/2019 10:01:00 AM

Môj najmilovanejší slovenský e-shop organizatorka.sk oslavuje svoje 6. narodeniny! :) Už šesť dlhých krásnych rokov tu je pre vás, svoje zákazníčky, priateľky, čitateľky a milovníčky papiera, pečiatok a iného kreatívneho tvorenia. A ja som tu pre vás spolu s ňou ako jedna zo stálych lektoriek, členka dizajn tímu a koordinátorka blogu Vintage Crafting, kde nájdete množstvo kreatívnych nápadov, návodov a inšpirácií k vašej tvorbe :)

Ako je už dobrým zvykom, Maťka - majiteľka e-shopu a moja veľmi dobrá kamarátka, pri príležitosti týchto narodenín ROZDÁVA DARČEKY a ZĽAVY. Ani tento rok to nebude iné :)


Podmienky zľavy: pre uplatnenie 15% zľavy zadajte kód narodeniny6 pri dokončení objednávky. Detailné podmienky uplatnenia zľavy nájdete priamo v e-shope.

Ku každej objednávke nad 20 € vám pribalí úplne zadarmo náš najpredávanejší produkt – trhaciu obojstrannú pásku a k nej ešte zopár kartičiek a kvietkov. Pozor, platí do vyčerpania zásob, počas trvania 15% narodeninovej zľavy.


Taktiež sme pre vás pripravili niekoľko možností, ako vyhrať krásne výhry – 10 € poukážky na nákup v e-shope. Kde všade môžete znásobiť svoju šancu na ich získanie? 

– 2x priamo v tomto článku na blogu Vintage Crafting – čítajte až do konca
– na Facebook stránke organizatorka.sk
– na  Instagrame organizatorka.sk
 – v našej FB skupine
– na mojom blogu presne teeee-raz

***

SÚŤAŽ
Aby ste ukázali, že ste naozaj zapálenými fanúšičkami stránky organizatorka.sk, že nás sledujete a máte rady naše príspevky na blogu Vintage Crafting, tak podmienka na výhru darčekového poukazu v hodnote 10€ je nasledovná:

Napíšte mi do komentáru odpoveď na otázku:
Aký je váš najobľúbenejší návod na blogu Vintage Crafting a pri akej príležitosti vám pomohol vytvoriť krásny projekt a potešiť ním niekoho blízkeho?



Teším sa na vaše odpovede a e-shopu organizatorka.sk prajem všetko len to najlepšie! :)
Kristína

***
AKTUALIZÁCIA 18.4.2019

Ďakujem za všetky krásne komentáre. Teším sa, že blog Vintage Crafting je nápomocný pri vašej tvorbe a že sa k nemu s obľubou vraciate. 
Vybrať som mohla len jednu šikovnicu a vybrala som ju preto, lebo:
* krásne pracuje s materiálom od organizatorka.sk
* je aktívna v komentároch na blogu vintagecrafting.sk
* stretávame sa na kurzoch, pretože jej záleží aj na osobných stretnutiach s naším malým kolektívom
* vždy sa pochváli nádhernou prácou, ktorú vytvorila podľa našich návodov a z nášho materiálu, na sociálnych sieťach
Teším sa, Zuzka, že ťa máme, že sa môžem pravidelne kochať tvojou tvorbou a že rada prezentuješ našu značku <3 
Výherkyňou sa stáva Zuzka Cedulová, 10€ poukážka na nákup v eshope je tvoja a nezabudni to pri objednávke pripomenúť Maťke :) 

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Fuuu toto je ťažká otázka, lebo na blogu sú vždy krásne inšpirácie...ale pre mňa TOP je Obal na čokoládu...Už som ich pár urobila a zrovna dnes sa chystám na ďalší, lebo kolegyňa bude mať narodeniny...:) Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najobľúbenejšie sú seriály návodov. Najviac asi na suchý embossing, ktorý mi ukázal cestu k viacerým možnostiam využitia embosovacich káps. Najviac mi pomohol pri vyrobení knihy hostí pre kamošku, kde som použila návod ako napojiť a predĺžiť vzor kapsy 😊. Ďakujem za všetky návody. Každý má niečo nové naučí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môj prvý návod, podľa ktorého som tvorila, bol tvoj svadobný exploding box, podľa ktorého som vyrobila darček pre super kamošku :-) Mám však veľmi rada aj návody na pop-up kartu a darčekový obal na malé čokolády či darčekovú kartu od Timony... Avšak každý návod je super, lebo ma posúva vpred pri tvorení ... ☺️

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pre mna top bol okruhly recy ramik...tak krasne,stylove a mile,ze hned ako mi dosla paska som si spravila pre dcerku fotku s jednorozcom...skusala som klasika obalky,nejake vianocne navody a uplne prva bola pohladnica pre mamku....mam v plane vyskusat vela navodou...aj ked je pravda ze ja nie som technicky typ tak da obcas stane ze ani podla navodu da mi to nepodari 🤦‍♀️ nerozumiem ale je to tak 😁 priznavam

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja vyuzivam navody na pohladnice,kedze je to moja srdcovka :) a chystam sa este na exploding box,pretoze ten som este neskusala..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Návody na Pop-up pohľadnicu a Z-tkovú som vyskúšala a boli to parádne pohľadničky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. u mňa je to návod na papierový cukrík, ktorým viem potešiť kohokoľvek. Naposledy to boli pani učiteľky.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. navody: zmršťovacie návleky na dózy ( nadoba na ceruzky), mini organizér-zakladač na kartičky a ozdoby(na male drobnosti a pečiatky), Suchý embossing seriál využijem na vyrobu každej pohladnice a kartičky, založky na všetky príležitosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ako prvý návod bol Váš na výrobu exploding boxu. Monikine premakané návody od výroby "Z" pohľadníc, po škatulky na drobnosti a sladkosti, Martinkine návody v Dámskom Klube na výrobu, fotorámika, kabeliek či poslednej valestínskej taštičky. Najčastejšie tvorím obálky na peniažky podľa Danielky. Návody sú skvelé, prehľadné a veľmi nápomocné. Ďakujem a teším sa na ďalšie výzvy.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vybrať jeden návod z toho množstva je dosd ťažké...za mňa vianočné darčekové taštičky..s obľunou do nich balím menšie darčeky, veľmi často obálky na poukazy, peniažky, pop Up kartu, obal na čokoládu, rozvrh hodin...
    Návody sú zrozumiteľnē a siaham po nich opakovane 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Najobľúbenejšie sú pre mňa svadobné inšpirácie (napríklad labutí exploding box) a tiež inšpirácie na výrobu detských a vianočných vecičiek, ktoré vždy využijem (alebo sa aspoň trochu nakopnem) pri mojom ametérskom tvorení :) Vždy sa ale rozplývam nad tým, ako niekto dokáže takéto parádne veci vytvoriť a hlavne vymyslieť :) Ďakujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pre mňa asi najviac využívaný návod je pop-up pohľadnica, ktorá je úplne super, ale využila som aj postup na obal na čokoládu, exploding box a iné, a tiež seriál na suchý embosing ten je parádny :) a takto by som mohla pokračovať...proste celý blog je top

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Rada sa nechávam inšpirovať pri tvorbe pohľadníc - najmä tých v pánskom štýle ;) A taktiež vianočným tvorením - napr. obal na darčekovú kartu, ktoré som využila na obdarovanie svojich blízkych.

    OdpovedaťOdstrániť