Laserowe Love: Album pre milovníka cestovania a kávy

4/03/2019 08:46:00 PM

Ahojte!
Dnes mám pre vás vintage album, ktorý vznikol nie len z lásky k značke nádherného materiálu Laserowe Love, ale aj k láske k fotografii a káve. V týchto témach som vytvorila fotoalbum, kde som skombinovala dve parádne vintage kolekcie - Vintage Gentelman a Coffee Time. Urobte si dobrú kávičku a inšpirujte sa :)



Hi Laserowe Lovers!
It's me, Kristina. Not just Laserowe Lover, but also a photography lover and coffee lover. And in these themes I created a photo album. I combined together two beautiful vintage collections - Vintage Gentelman and Coffee Time. Make yourself a good coffee and get inspired ;)


Tento fotoalbum je skvelý na založenie fotografií z výletov, rodinných stretnutí či víkendov doma. Je tam tiež miesto na vpísanie poznámok. A samozrejme nechýbajú ani obálky na malé suveníry.

This album is great for inserting photos from trips, family meetings or lazy Sundays. There's a place for adding some memos, too. And envelopes for little souvenirs. 




Obal albumu je ozdobený obrázkami z kolekcie Vintage Gentelman, ktoré som doplnila aj rôznymi vintage ozdôbkami.

The cover of this album I decorated with pictures from Vintage Gentelman collection. Then I added embellishments in vintage style.

















Verím, že som vás inšpirovala, aby ste skombinovali tieto dve kolekcie a vytvorili s nimi niečo krásne :) V prípade záujmu o tento album ma neváhajte kontaktovať, je na predaj :)

I hope I inspired you to combined these collections together and make something pretty ;) 


You Might Also Like

2 komentárov