Laserowe Love: Zimné darčekové taštičky

11/12/2018 09:44:00 AM

Ahojte!
Dnes som si pre vás pripravila fotonávod na výrobu zimných narodeninových darčekových taštičiek vytvorených z krásnej kolekcie Arctic Sweeties od Laserowe Love. Inšpirujte sa a vytvorte aj vy roztomilé malé taštičky na darčeky pre vašich priateľov a blízkych, ktorí oslavujú svoje narodeniny v zimných mesiacoch. ;)

Hi everyone!
I prepared my process of creating winter birthday gift bags from lovely Arctic Sweeties collection. Inspire yourself and create cute little gift bags for your family and friends which celebrate their birthdays in the winter ;)

FOTONÁVOD / TUTORIAL

Krok 1: Narežte si papier na rozmery 27,9 x 14 cm.
Step 1: Cut a paper to 27,9 x 14 cm.


Krok 2: Vezmite si Ryhovaciu podložku na darčekové taštičky a s jej pomocou si vytvorte taštičku vo veľkosti M.
Step 2: Take a Gift bag Punch Board and create a gift bag in the size M.





Krok 3: Potom vyrežte pomocou podložky dierky, cez ktoré pôjde stužka. Tá bude vlastne remienok taštičky.
Step 3: Then punch holes in a gift bag - it's for pulling the ribbon, which will be a strap of this bag.



Krok 4: Pomocou knihárskej kosti prejdite po všetkých ryhách a poohýbajte papier, aby sa z neho dala neskôr jednoducho zložiť taštička.
Step 4: Bend a paper over accoring to scoring lines with bookbinding bone.



Krok 5: Ozdobte taštičku ďalšími vrstvami papiera z tejto kolekcie, vystrihnutými obrázkami, čipkou, lepenkovými výrezmi, perličkami a podobne. Tento krok je skvelý na zdobenie, lebo základ taštičky je stále plochý a ľahko sa zdobí.
Step 5: Decorate a gift bag with other papers from this collection, lace, pictures, chipboards, pearls and so on. This step is great for decorating, because the base of gift bag is still flat.


Krok 6: Teraz poskladajte taštičku a zlepte odstávajúcu bočnú časť k ďalšej bočnej časti.
Step 6: Now fold a gift bag and glue two side parts of the bag together.


Krok 7: Už zostalo len zlepiť dokopy odstávajúce časti dna taštičky a prevliecť stužku cez dierky, čím sa vytvorí remienok.
Step 7: Glue bottom parts of gift bag together and pull the ribbon over the holes. 


Step 8: Rozkošná malá darčeková taštička je hotová a môžete si ju ozdobiť ešte viac, ak chcete. Táto konkrétna taštička je vo veľkosti 8x11 cm.
Step 8: Cute little gift bag is done and you may decorate it a little more, if you'd like to. This gift bag is measured 8x11 cm. 


Pomocou ryhovacej podložky na darčekové taštičky si môžete vyrobiť hneď niekoľko typov a veľkostí taštičiek, a ozdobiť ich od výmyslu sveta kolekciou Arctic Sweeties.
Ja som vytvorila 4 rôzne taštičky:

You can create gift bags in different sizes so you can craft all day long and make beautiful stuff with (not only) Arctic Sweeties collection. :) 
I create 4 different bags.



Použila som aj moje obľúbené nápisové pečiatky od organizatorka.sk.
I used stamps with Slovak inscriptions - " A gift for you" and "I wish you happy birthday".









Taštičky som ozdobila niekoľkými vrstvami papierov a obrázkov spolu s čipkami, lepenkovými výrezmi, falošným snehom, perličkami, kvietkami, enamelovými bodkami, bakers twine šnúrkami a flitrami.

I decorate them with many layers - papers, pictures, lace, chipboards, fake snow, pearls, flowers, enamel dots, bakers twine, sequins and so on.








Použila som: / I used:
Materiál nájdete už čoskoro v e-shope organizatorka.sk spolu s ďalšími novinkovými kolekciami od Laserowe Love :)








Majte krásny deň!
Have a nice day!

You Might Also Like

0 komentárov