Vianočné pohľadnice na predaj

11/06/2019 02:50:00 PM

Ako každý rok, aj tento som pre vás pripravila bohatý výber vianočných pohľadníc vytvorených s pomocou nádherného zimného a vianočného materiálu. 
Na väčší odber pohľadníc prijímam aj objednávky, na ktorých postupne pracujem. A popri nich tvorím aj naviac - pre vás, aby ste si ich mohli hneď objednať a do 2 dní boli u vás doma. :)

Priania sú vyrobené z kvalitného zahraničného materiálu (acid and lignin free), rôznych krásnych ozdôbok, falošného snehu a v neposlednom rade obsahujú slovenské nápisy. Nájdete na nich rôzne milé drobnosti a detaily. Je to krásna pozornosť, ktorou môžete potešiť blízkych k Vianociam - je to taký milý malý darček zo srdca.
Ku každému prianiu obdržíte aj obálku so slovenským vianočným nápisom. Takže stačí vpísať váš osobný text či venovanie a rovno poslať blízkym. Posielajte klasicky poštou ale pridajte k vianočnému darčeku - je to na vás. :)



Nakoľko nikto nekupuje pohľadnice po kusoch, lebo je viac ľudí blízkych srdcu, ktorým chceme zapriať krásne Vianoce, tak som vytvorila sady vianočných pohľadníc, ktoré spolu krásne ladia, takže ak vám učarovala jedna, učarujú vám aj zvyšné dve. :)
V sade sú 3 pohľadnice a 3 obálky. Cena za sadu je aj výhodnejšia a to 13,50€ s DPH.



Toto je ten druh pohľadníc, na ktoré sa nezabúda, ktoré sa omylom nevyhodia, ale naopak - každý rok si ich obdarovaní vyložia na poličku, aby ich mali ako dekoráciu k Vianociam a pripomínali si, kto na nich takto špeciálne myslel :)






Pre viac info alebo záväznú objednávku vianočných pohľadníc či iných papierových darčekov ma neváhajte kontaktovať počas novembra.
Kristína
cepcekova.kristina@gmail.com 

You Might Also Like

0 komentárov