Laserowe Love: Tropical holiday minialbum

10/02/2018 10:48:00 PM

Vonku je totálna zima a dážď, a preto som pre vás pripravila trocha letnejšiu inšpiráciu na zahriatie ;) V hlavnej úlohe materiál od Laserowe Love:


Today I have a summer inspiration for you. There's autumn outside, cold and rainy weather, and we need to warm up a little bit. ;)




Touto kolekciou v tropickom dovolenkovom motíve som bola úplne očarená. Tie pestré farby, motívy a úžasné ilustrácie exotických zvierat a vtákov, ako napr. chameleóna, tukana, pelikána či papagája ... tie si okamžite zamilujete. Pri tvorení tohto albumu som sa cítila ako na exotickej dovolenke :)

I was very impressed by this pretty tropical collection because of its colours, motives and the most important -  illustrations. You must fall in love with those pictures of chameleon, toucan, flamingo, parrot and so on. While creating this album I felt like being on exotic holiday :)






Minialbum obsahuje vrecká a priečinky na fotografie, ústrižky a papierové suveníry (pohľadnice, lístky, obrázky a iné). Je tam tiež priestor na vpisovanie poznámok.

Minialbum contains pockets for photographs, scraps and paper souvenirs (postcards, tickets, pictures and so on). There's also some space for memo. 







Ako ste si už určite všimli v mojej tvorbe - milujem bielu farbu. Je to moja najobľúbenejšia farba asi vo všetkom a vždy dominuje aj na mojich scrapbookových projektoch. A nakoľko sa k bielej všetko hodí, tak k nej vždy doladím ďalší materiál. V tomto prípade je jemná biela doplnená výrazným materiálom a tvorí to parádny celok, čo poviete? :) 

I love white colour. It's my favourite colour in everything and how you may see, white always dominates on my projects, too. And everything matches with white so my final project has got a delicate appearance with a few marked elements.







Použila som: / I used:








Ukradnite si chvíľku času počas víkendu na tvorenie ručne robeného albumu na vaše krásne letné spomienky :)
Krásny deň vám želá
Kristína

Have a great day! And steal a little bit of time during weekend and create a beautiful handmade album for your beloved holiday memories. ;)
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov