Letné tvorenie ... alebo pozvánka na letný papierový maratón

7/02/2018 07:32:00 PM

Letný papierový maratón je už nahodený v e-shope, termín je istý a dnes by som vás naň rada pozvala a odkryla vám, na čo sa môžete tešiť ;)


 Tento celodenný kurz bude lektorovať Maťka Valešová (majiteľka e-shopu organizatorka.sk) spolu so mnou a bude to zase niečo iné, nové a samozrejme kreatívne. 
Ako to klasicky prebieha? Pol dňa je prvá polovica kurzistiek u jednej lektorky a druhá polovica u druhej lektorky a po obede sa skupiny vystriedajú. Takže sa cez deň pracuje na 2 a viac projektoch ;)

Ja som pre vás pripravila jedinečný leporelový minialbum s pevným obalom, ktorý bude fantastický na založenie fotografií z letných výletov a dovoleniek.  Zmestí sa doňho až okolo 30 fotografií v rozmeroch 9x13cm. Album si spoločne od základov vyrobíme a ozdobíme. Môžete si pokojne so sebou priniesť aj fotografie a rovno si ich založíte, prípadne si na obal albumu priamo jednu prilepíte a ozdobíte. Na kurze nebude chýbať Big Shot, Mini Trouvaille, kopa pečiatok a pečiatkovacích podušiek a ďalších obľúbených pomôcok. Na ukážku by som vám ukázala tento album ozdobený papiermi od Piatek13 a na kurz pre vás pripravím “letnejší” papier hodiaci sa na fotografie z dovolenky. Samozrejme nemôžu chýbať lepenkové výrezy od Wycinanka, stužky, čipky, samolepiace perličky, flitre, kvietky a papierové ozdoby vyrezané na Big Shote. Všetko nájdete na www.organizatorka.sk :)











A čo pre vás pripravila Maťka? S ňou si spracujete ďalšie fotografie, tentokrát na stránky (layouty), ktoré môžu mať rozmer 12×12 inch, čiže klasický veľký 30,5 x 30,5 cm, alebo praktický A4 rozmer. Takýto layout totižto môžete založiť do klasického pekného kancelárskeho zakladača. Budete pracovať podľa predlohy – sketchu, takže stihnete 2 až 3 layouty. Super, no nie? :)

Ak chcete zažiť parádnu tvorivú sobotu v spoločnosti kreatívnych ľudí, pracovať so šikovnými pomôckami a vyrobiť si krásne letné projekty, neváhajte  a zakúpte si kurz na tomto linku. A aby som nezabudla ….. prenosný obchodík a tombola nebudú chýbať. ;) 
Už sa na vás veľmi teším. Tak s kým sa uvidíme? :)
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov