Svadobná sada M&M

6/24/2018 01:55:00 PM

Pred časom ma priateľova sesternica potešila radostnou správou, že so snúbencom (dnes už manželom) chystajú svadbu a veľmi by túžila po plánovači z mojej dielne, ktorý videla u priateľovej sestry (príspevok o ňom si prečítajte tu). Postupne sme sa od plánovača dostali aj ku knihe hostí a keďže som bola s priateľom pozvaná na svadbu, tak sa k týmto projektom pripojil aj exploding box v darčekovej taštičke a spolu vytvorili sadu originálnych ručne vyrobených svadobných darov ;) 

Vzhľad plánovača bol jasný. Nevestina najobľúbenejšia farba je bledomodrá a v jej odtieňoch sa bude niesť aj svadobná výzdoba, takže aj plánovač som ladila do týchto farieb. Použila som krásne papiere od značiek Lemoncraft a UHK Gallery. Sú slávnostné a veľmi romantické, parádne sa hodili k svadobnej tematike. 



Obal plánovača zdobí obľúbená fotografia manželov, kvety, perličky, ozdobná buttonka a lepenkové výrezy.


Čo ma teší, tak Mirke sa veľmi páčilo vnútro plánovača, ktoré som si vymyslela a graficky pripravila sama. Túto grafiku som ako prvú využila pri spomínanom plánovači pre moju švagrinú pred Vianocami. 
Verím, že osloví aj ďalšie nevesty, nakoľko je jemná, personalizovaná (mená a ozdoba sa dá zmeniť) a super im pomôže pri plánovaní svojej svadby, ale zároveň je to taká spomienka na obdobie plánovania. Nevesta sa jej poteší aj keď už má svadbu celú naplánovanú a všetko zabezpečené, a chce si uchovať spomienky na každý detail. 
Obsahuje cca 60 jednostranne potlačených listov vyššej gramáže (160g/m2) a 4 veľké zdobené vrecká/obálky, kde si snúbenci založia vizitky, fotografie, obrázky, výstrižky - čokoľvek, čo ich pri plánovaní svadby inšpiruje a na čo potrebujú myslieť.




Ďalším výrobkom v poradí je svadobná kniha hostí. Mladomanželia mali zabezpečenú u fotografa fotobúdku, čo znamená, že knihu hostí mali zdobiť nielen zápisky, ale aj fotografie svadobných hostí. Tak sme spoločne vymysleli tento dizajn knihy, s podobnými papiermi a zdobením, ako mal plánovač a opäť s fotografiou mladomanželov - tá bola odfotená na "poslednom rande" a zdobila aj ďalšie svadobné tlačoviny. Fotografiu podčiarkli mená mladomanželov. Kniha obsahuje listy vyššej gramáže s krásnym perleťovým odleskom, na ktoré sa lepia fotografie pomocou fotolepiek/fotorožkov alebo fotolepidla. Mladomanželom som dodala fotolepky, tie sú podla mňa najšikovnejšie a aj na svadbe hostia hneď vedeli, čo s nimi majú robiť. :) 






To boli svadobné dary odovzdané pred svadbou .... a teraz je na rade svadobný dar odovzdaný na svadbe. Ja som niekedy až príliš posadnutá tým, aby všetko ladilo (nemám rada farebný cirkus :D), a preto som aj exploding box s darčekovou taškou vyrobila z papierov rovnakej kolekcie od Lemoncraft v bledomodrej farbe. Na papieroch však okrem bledomodrej vidíte aj tyrkysovú, tmavomodrú, bielu a béžovú farbu. Papiere som doplnila lepenkovými výrezmi, papierovými kvetmi, čipkou, gázou, perličkami a saténovými stužkami.







Vnútro exploding boxu tvorí 3D mladomanželský pár na moste a zdobený je menami mladomanželov, venovaním a priateľ tam vložil ešte peňažný dar.



Veľmi som sa potešila, že ma Mirka oslovila a že spomienky na ich veľký deň budú zaznamenané aj v ručne robených výrobkoch odo mňa.
Verím, že sa páčia aj vám a v prípade, že by ste chceli seba alebo blízkych potešiť niečím podobným, neváhajte ma kontaktovať na môj e-mail cepcekova.kristina@gmail.com ;)
Krásny zvyšok nedele praje
Kristína 

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Veľmi krásna sada...:) ešte raz sa vydávať, tak takéto krásne vecičky by ma veľmi ale veľmi potešili :)

    OdpovedaťOdstrániť