Vintage Crafting: Zdobený fotorámik

6/19/2018 09:31:00 PM

Na blogu Vintage Crafting som pripravila príspevok s oddychovým, trochu hravým, tvorením. :) Dnes budeme tvoriť tak oddychovo a hravo. Ako som už neraz spomínala, zbožňujem fotografie … a ich zakladanie do rámikov, albumov, zakladačov, layoutov a pod. A preto fotorámiky a fotoalbumy považujem za jedny z najpraktickejších a najkrajších darčekov. :)

Na blogu Vintage Crafting sú rôzne návody a kto navštívil Maťkin kurz alebo náš papierový maratón, tak má výrobu fotorámika, zakladača na fotky či fotoalbumu tiež v malíčku. Ale niekedy sa predsa len vraciam k polotovarom. Týka sa to najmä rámikov, lebo chcem, aby naozaj vydržali a boli z pevného materiálu (dreva). Tak som si v práci opäť uchmatla biely drevený fotorámik (kvalitný slovenský výrobok) a ozdobila ho v detskej tematike s krásnym materiálom z e-shopu organizatorka.sk ;)







Na tvorbu takéhoto jedinečného darčeka pre seba či pre blízkych nepotrebujete ani veľa času, ani veľa materiálu. Stačí kvalitný fotorámik, pár kúskov krásneho materiálu od organizatorka.sk a originálny nápad ;) Ako na to, vám poradím v príspevku na blogu Vintage Crafting a zvyšok je len na vás :)
Veľa nápadov pri tvorení praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov