Fotoreportáž: Letný papierový maratón 11.8.2018 BA

8/13/2018 07:33:00 PM

Posledná sobota bola zase o niečo špeciálnejšia, lebo sme mali v Bratislave celodenný Letný papierový maratón. Je mi cťou, že som jeho súčasťou každý jeden raz ako lektorka a fotografka. Ako vždy dopadol na výbornú, dievčatá odchádzali usmiate a spokojné (čo viac si môžem priať), a mne po ňom zostala ešte jedna milá povinnosť - urobiť z tejto akcie fotoreportáž a priblížiť vám našu tvorivú atmosféru a zákulisie maratónu. Páči sa, vstúpte ;)

Tento príspevok je taká malá ochutnávka z maratónu. Ak si chcete pozrieť všetkých 100 fotografií a prečítať môj popis, tak si kliknite na full verziu fotoreportáže na blogu Vintage Crafting. Toto je jedna z tých situácii, kedy musím byť a som ukecaná :D
S Maťkou Valešovou sme dievčatám pripravili tvorivé balíčky, ktoré obsahovali materiál z e-shopu organizatorka.sk: papiere, papierové ozdoby na hárku, lepenkové ozdoby, vyrezané papierové ozdoby, kovové ozdoby, pečiatky a iné. Nešetrili sme na nich a okrem tohto materiálu pracovali samozrejme aj s materiálom, ktorý bol k dispozícii na stoloch pre všetkých. 



So mnou dievčatá tvorili dovolenkový leporelový album, ktorý ste mohli vidieť v tomto príspevku....


... a s Maťkou tvorili 3 jedinečné layouty (scrapbookové stránky vhodné do albumu alebo na zarámovanie).




Nezabudli sme priniesť ani šikovných pomocníkov, ktorých mali dievčatá k dispozícii pri tvorení: Big Shot s vyrezávacími šablónami a embossovacími kapsami, Mini Trouvaille, raznice, ryhovaciu podložku, gilotíny, pečiatky, pomôcky na horúci embossing a ďalšie.


Sobotňajšia meninová oslávenkyňa Zuzka nám upiekla takéto parádne a veľmi chutné kapkejky. 


Na kurze boli začiatočníčky aj pokročilé dievčatá a preto sme sa venovali aj starším technikám, aj novým, aby sa každý naučil niečo nové.


Na kurze to hýrilo farbami.




Z pomôcok sa dymilo :D



Bolo postarané aj o zábavu, veď tvorenie je relax a radosť.













A tu sme všetky spolu. Ale nás bolo, však? :)


Ak vám je tento príspevok zo zákulisia maratónu málo, tak si kliknite na celú fotoreportáž na blogu Vintage Crafting. ;)
Príjemné čítanie praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov