Vintage Crafting: DIY Papierový megacukrík

5/15/2017 07:14:00 PM

O 2 týždne tu máme Deň detí a treba sa naň pripraviť, čo poviete? Síce ja osobne deti nemám, ale myslím na tých, ktorí ich majú a chcú im urobiť radosť k ich sviatku. Deti cukríky zbožňujú a predstavte si, ako budú zbožňovať megacukrík plnený cukríkmi :D 

Návod na takýto papierový megacukrík nájdete v mojom príspevku na blogu Vintage Crafting. Budete k tomu potrebovať staršie číslo časopisu Creativity so šablónou cukríka, scrapbookový papier, lepenkový nápis, farebné šnúrky a drobné ozdôbky. Pri práci vám pomôže ceruzka a skalpel (prípadne orezávač). Všetok tento materiál a pomôcky nájdete v e-shope www.organizatorka.sk.



Časopis Creativity odoberám už pár rokov a je tam mnoho skvelých nápadov, šablón a tie pribalené darčeky, to je už úplná pecka. Treba ho využiť na maximum, pretože s jeho pomocou môžete vytvoriť aj takýto krásny projekt - krabičku v tvare cukríka ;)


Potešte svoje ratolesti takýmito megacukríkmi so sladkým prekvapením. Ich radosť vás presvedčí o tom, že stojí za to sadnúť si a vytvoriť im niečo originálne, čo im skrášli ich sviatok a na čo budú ešte dlho spomínať :)
Príjemnú tvorbu a veľa nových kreatívnych nápadov vám praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov