Laserowe Love: Dekorácia o interiéru - veľký lapač snov

6/26/2019 10:10:00 AM

Ahojte!
Dnes sa s vami idem s veľkou radosťou podeliť o moju novú dekoráciu do bytu, ktorú som si s pomocou materiálu od Laserowe Love vyrobila. Je ňou nádherný lapač snov z kvalitnej MDF dosky ozdobený s ilustráciami z kolekcie First Love, lepenkovými výrezmi a ďalšími ozdobami. Teším sa z neho ako malá, lebo sa perfektne hodí do našej kuchyne, kde ju snúbenec hneď po výrobe zavesil na garnižu :)


Hi Laserowe Lovers!
Today I wanna show you my latest project which is a little different than the other projects of mine. I received a beautiful base for a dreamcatcher from Laserowe Love's shop and decorated it with chipboards, illustrations from First Love collection, pearls, feathers, lace, bakers twine, flowers. And now it is a nice home decoration in our apartment. I'm so happy about it :) My fiancé hung it up in the kitchen and it looks awesome! I love this kind of delicate home decor.







Lapač snov má mnoho vrstviev, ktoré ho robia bohatým a zaujímavým.
Dreamcatcher has got many layers and that's why it is rich and pretty.




Verím, že sa vám páči minimálne tak ako mne ;) Tieto základy na dekorácie z MDF dosky od Laserowe Love sú úžasné a určite ich odporúčam. Majte krásny deň!

I hope you love it as I do ;) These MDF/HDF decorations are so great! Have a nice day!

You Might Also Like

0 komentárov