INDIVIDUÁLNY KURZ: Ako si vytvoriť blog

10/10/2017 04:51:00 PM

V sobotu som mala po prvýkrát nescrapbookový kurz na tému Ako si vytvoriť blog, na ktorý som sa veľmi tešila. Ako to prebiehalo sa dočítate v príspevku ;) 

Pred časom ste si určite všimli, že som zverejnila ponuku kurzu Ukáž svetu svoju handmade tvorbu a založ si blog. Nakoľko sa na našich papierových maratónoch stretávam s dievčatami, ktoré tvoria ostošesť a chcú sa so svojimi projektmi, ako i ďalšími záľubami mimo papiera, podeliť s ostatnými, tak som (nielen) pre ne vymyslela tento typ kurzu, ktorý je kreatívny zase v inej sfére. 
Na kurze sa môžete naučiť, ako si rýchlo a jednoducho vytvoriť blog úplne zdarma, ako si vytvoriť profil Google+, ako si nastaviť základné nastavenia na blogu i celkový vzhľad blogu a ako pridávať, upravovať a vymazávať príspevky
Kurz je vhodný naozaj pre každého začiatočníka v oblasti blogovania, ktorý chce verejnosti niečo povedať, ukázať svoj život či jeho časť a byť viditeľný. Môžete na ňom zverejňovať svoj životný štýl, záľuby, módu, recepty, DIY návody a podobne. 
Tento kurz je individuálny, aby bol prístup osobnejší a aby sme sa naplno venovali novovznikajúcemu blogu ;) 
Prvou nádejnou blogerkou bola Sonička, s ktorou sme prebrali všetky hore vymenované témy, a verím, že čoskoro ukáže svoj krásny blog aj ostatným :)


Ponuka individuálneho kurzu AKO SI VYTVORIŤ BLOG stále platí a ak máte záujem, prihláste sa e-mailom na cepcekova.kristina@gmail.com. Termín i miesto konania kurzu si spoločne dohodneme a obdržíte odo mňa ďalšie potrebné informácie ohľadom kurzu. ;)


Už sa teším na budúcich blogerov, ktorí sa chcú podeliť o svoj život a záľuby s celým svetom ;)
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov