Veselé a tvorivé veľkonočné sviatky

4/14/2017 05:03:00 PM

Dnes by som vám chcela popriať krásne veľkonočné sviatky a opäť to bude vo forme inšpiratívneho príspevku. Možno vinšujete najbližšej rodine a priateľom pekné sviatky na internete, možno telefonicky či cez SMS, ale ja ako milovníčka papiera to prenechávam mojim papierovým výrobkom. :)


Pred Vianocami sa mi podaril úžasný kúsok. Poposielala a porozdávala som všetky pohľadnice, ktoré som chcela. Každému, komu som chcela dať pohľadnicu, som ju aj vyrobila a dala. Pred Veľkou nocou som mala podobné plány, ale bohužiaľ mi to nevyšlo. Nemrzí ma to nijak extra, lebo som si všimla, že ani moji priatelia k Veľkej noci pohľadnice neposielajú. Ale aspoň pár sa mi ich podarilo vyrobiť a tie poputujú mojej a priateľovej rodinke. Obzvlášť vám chcem ukázať túto sadu pre priateľových rodičov. Minulý rok som im dala papierovú kabelku naplnenú čokoládkami a teraz to nemohlo byť inak, ale namiesto kabelky som vyrobila zákusok. 


Siahla som po papieroch UHK Gallery, čo pre mňa nie je nezvyčajné, ale nezvyčajná je farebnosť. Zákusok aj pohľadnicu som chcela naozaj v jarných a veľkonočných farbách, takže z nich kričí sýta zelená farba :)


Tulipány nesmeli chýbať. Sú také nádherné a vyzerajú ako živé. Doplnila som ich o kríčky a sisal, aby som to trocha zveľkonočnila.



Vo vnútri krabičky je opäť sladká nádielka.


A tu je otváracia pohľadnica zladená ku krabičke. Základ je z kraftového papiera v tvare vajíčka. Zdobenie je podobné a tentokrát nechýba ani kohút a sliepočka.




Všetok použitý materiál mám z e-shopu www.organizatorka.sk.


Verím, že ste aj vy svojich blízkych potešili ručne vyrobenými darčekmi a ak by ste ešte dnes chceli niečo veľkonočné vyrobiť, pozrite si moje staršie inšpirácie alebo klikajte na blog Vintage Crafting :)
Krásne sviatky vám prajem,
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov