Organizatorka.sk oslavuje 4.narodeniny

4/21/2017 08:18:00 PM

Už ste to počuli? E-shop s prekrásnym kreatívnym materiálom www.organizatorka.sk oslavuje úžasné 4. narodeniny! Oslavujte spolu s ním, so mnou a s dievčatami z dizajn tímu Vintage Crafting! ;)



Uf, toľko času prešlo a my sme samozrejme nezostarli ani o deň! ;) Organizátorke gratulujem, prajem veľa veľa ďalších spokojných zákazníkov a je mi obrovskou cťou a potešením, že z tých 4 rokov už takmer 3 roky s majiteľkou - skvelou Maťkou Valešovou spolupracujem :) Koordinujem blog Vintage Crafting, píšem naň inšpiratívne DIY články, lektorujem kurzy organizované Maťkou, mala som možnosť ísť s ňou na veľtrh do Frankfurtu, ... no je toho viac než dosť. Zo spolupráce sa stalo kamarátstvo a z kamarátstva veľké priateľstvo. Je úžasné patriť k tejto značke a pracovať s tak krásnym a praktickým materiálom <3 Všetko len to najlepšie!!
Aké by to boli narodeniny bez darčekov?! Maťka si pre vás pripravila skvelú narodeninovú 15% zľavu na nákup. Stačí pri objednávke zadať zľavový kód NARODENINY. Zľava platí od 20.4. do 27.4.2017.


 A....počula som, že sa dajú počas tohto týždňa vyhrať aj 15€ poukážky na nákup v e-shope. Treba ísť na blog Vintage Crafting + sledovať sociálne siete a výhry môžu byť vaše ;) A vraj aj na blogoch dievčat z dizajn tímu sa dajú vyhrať tieto poukážky, no treba sa ísť presvedčiť, či je to pravda ;)
Ja som k Organizátorkiným narodeninám vyrobila túto hrkálkovú pohľadnicu (tzv. shaker card). Pracovala som samozrejme s materiálom z e-shopu. Nápis hovorí za všetko a je venovaný len a len jej ;) 

Teraz čítajte pozorne. Jednu 15€ poukážku na nákup v e-shope mám pre vás aj ja a čaká na svoju šikovnú výherkyňu. Stačí vyrobiť akúkoľvek pohľadnicu s hrkálkou (či už drobný detail alebo výrazný shaker), pri tvorení pracovať najma s materiálom od www.organizatorka.sk a fotografiu pohľadnice zaslať do polnoci 26.4.2017 na e-mail challenge@organizatorka.sk s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE .... a nákupná poukážka môže byť vaša. Výherkyňu vyberiem ja sama a vyhlásim 27.4.2017 :) 


Ako si môžete vyrobiť shaker pohľadnicu na takýto štýl, to sa dozviete v tomto DIY fotonávode na mojom blogu. ;)




Aktualizácia príspevku dňa 27.4.2017
Do narodeninovej súťaže sa prihlásili tieto 3 krásne pohľadnice:
Naďa

Bea

Sonička

Dievčatá krásne zvládli hrkálkovú pohľadnicu a aj keď sú všetky tri úplne skvelé, najviac ma oslovila Beina :) Gratulujem víťazke! 15€ poukážka na nákup v e-shope www.organizatorka.sk je tvoja! Ďakujem za účasť :)

Oslavujte s nami, tvorte a vyhrávajte! ;)
Kristína

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Kristínka, ďakujem zo srdca, krásne si to napísala a ja som rada, že si už niekoľko rokov súčasťou môjho sna, organizatorka.sk ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kristínka krása prekrásna ♥ veľmi sa ti vydarila

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za túto challenge a úžasnú inšpiráciu!
    S tou mojou som sa trošku potrápila :o), musím viac trénovať.
    A lepšiu ako tyrkysovú si Kristínka zvoliť nemohla, moja srdcovka, úžasná je!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeeej, sa tesiiiim veeeelmi prevelmi! Dakujeeeem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bei, blahoželám! Naozaj veľmi vydarená! Musím si už aj ja zadovážiť nejaký menší šijací stroj, veľmi dobre vyzerajú tie prešívané papiere ;o)

      Odstrániť
  5. Soni aj Ta Tvoja je prenadherna! Tesim sa, ze som nemusela vyberat ja;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A samozrejme dakujem za pochvalu! To vzdy potesi a povzbudi!

    OdpovedaťOdstrániť