Prvé vianočné lastovičky

10/23/2016 07:41:00 PM

Áno, ešte je len október a ja už zverejňujem vianočné projekty. Nie, nešibe mi. :D Kto tvorí vie, že tvorba ručne robených výrobkov zaberie veľmi veľa času a preto je dobré robiť ich s predstihom :) A keď mám ešte inšpirovať druhých a učiť ich zaujímavé triky pri tvorbe, tak im to musím odovzdať skôr než začnú tvoriť. Tak snáď vás mojím ďalším vianočným príspevkom neotrávim tak, ako vás pri vašom nákupe v supermarkete otrávili vystavení čokoládoví Mikuláši ;)

Dnešnú nedeľu som mala sama pre seba, a preto som si po obede urobila vlastný relaxačný program - tvorenie vianočných pohľadníc a do pozadia mi na notebooku išiel Harry Potter. Od septembra som zbierala nový materiál na "tohtoročnovianočné tvorenie" a ešte je nejaký na ceste ku mne! :D Pohľadnice, ktoré vám ukážem, boli tvorené pre niekoho konkrétneho, respektíve pre ďalšiu spoluprácu, ktorá sa mi naskytla. V nasledujúcich týždňoch vám o nej určite poviem viac, mám z nej veľkúú radosť :) 



Pri tvorení som použila niekoľko dôležitých kúskov materiálu: papierovú stavebnicu, lepenkové výrezy od Wycinanka, rolničky, bakers twine šnúrky, tekuté perličky, flitre a v neposlednom rade papierové výrezy, ktoré som si vyrezala pomocou šablón na mojom Xpresse. Všetok materiál je od mojej najobľúbenejšej Organizátorky :)




Papierová stavebnica nikdy nesklame. Vytvoríte z nej čarovné projekty, kde všetky papierové ozdoby krásne ladia. Nedám na ňu dopustiť!




A naviac sa teším z toho rozkošného dreveného stojančeka, na ktorom sú pohľadnice pofotené. Zase troška nový vzduch privanie do mojich fotografií projektov ;) Ak si akútne potrebujete kúpiť taký stojan aj vy, nájdete ho TU.




Príjemný zvyšok nedele vám prajem,
Kristína

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Kristínka, nádherné predčasné vianoce :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne pohľadnice...ja som už tiež začala, takže chápem .. vôbec to nie je skoro :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzka. Musím sa priznať, že ja som v tom nevinne, to ten krásny materiál :) My tvoriví musíme makať skôr. Keď si predstavím, ako chcem blízkych potešiť a prekvapiť aj nejakými dekoráciami a balíčkami na Mikuláša, už včera bolo pozde :)

      Odstrániť