Októbrový BLOG HOP s Vintage Crafting

10/17/2016 11:00:00 AM

Vítam vás na mojom blogu, kam vás presmerovala Maťka z blogu Vintage Crafting
S Vintage Crafting dnes totiž BLOG HOPujeme! 
Budeme spoločne preskakovať z blogu na blog našich členiek dizajn tímu, inšpirovať sa ich aktuálnou tvorbou a súťažiť o skvelé ceny z e-shopu www.organizatorka.sk :)

A čo je to ten BLOG HOP?  
BLOG HOP je vlastne “skákanie” z jedného blogu na druhý. My budeme skákať po blogoch členiek nášho dizajn tímu, aby ste ich viac spoznali, videli ich tvorbu, mohli ich sledovať a obdivovať aj mimo príspevkov na blogu Vintage Crafting! Každá z nich vám ukáže svoj najnovší projekt, k tomu pripojí aj pár slov a k tomu pripojí tiež súťaž s krásnou výhrou :)

Čo som si pre vás pripravila ja?
Myslím, že niečo vcelku nezvyčajné, a to papierovú zvonkohru v štýle lapača snov. Je v bábätkovskej tematike, ktorú som navodila pomocou papierovej stavebnice s obrázkom spiaceho drobca a drobného macíka. Je to závesná dekorácia v mojom obľúbenom vintage štýle, ktorá jemne zvoní pri pohybe. Farba je netradičná - hnedá, ale krásne mi spolu ladili papiere, tak to si povedala, že prečo nie? Nemusí byť všetko pre bábätká len pastelové :)







Všetko na tvorenie som použila od Organizátorky :)

Verím, že som vás svojím projektom nakopla k tvorbe netradičných dekorácií, ktoré jemne doplnia interiér, ale ešte neodchádzajte! Čaká na vás súťaž o super výhru ;)

SÚŤAŽ
Do komentára napíšte odpoveď na otázku a možno sa práve na vás usmeje šťastie ;)
"Akých TOP 5 produktov (materiál či pomôcky) najradšej používate pri tvorení a prečo?"

Súťaž končí v nedeľu (23.10.2016) o polnoci a zo všetkých komentárov, ktoré budú obsahovať odpoveď na otázku, náhodne vylosujem výhercu ceny, ktorá obsahuje základný must-have balíček pomôcok: obojstrannú lepiacu pásku, oceľové pravítko a "ničič" okrajov papiera. Áno, ja ich mám tiež a neexistuje projekt, pri ktorom by som ich nepoužila. A vôbec, dá sa to? :D 


Meno výhercu tejto i ostatných súťaží BLOG HOPu sa dozviete v pondelok (27.10.2016) na blogu Vintage Crafting.

Teraz môžete pokračovať na blog našej prešikovnej Daniely, kde vás o 14:00 hod. bude čakať ďalšia scrapbooková inšpirácia, nová súťaž a skvelá výhra. ;)

Príjemné BLOG HOPovanie vám praje Kristína



P.S.: Veľmi ma poteší vaša podpora aj mimo blogu, preto budem rada, keď si na mňa kliknete na SAShEInstagrameGoogle +Pintereste a Facebooku ;)

You Might Also Like

25 komentárov

  1. 5 produktov? jednoznačne samoliečiteľnú podložku, rezačku (ktorá vydáva nádherný zvuk), papiere, ničič, pečiatky,... hups už je ich 5 a ešte by som vedela vymenúvať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sice zacinam, ale mojich 5 naj su asi nalepky, lepenkove vyrezy(tie milujem najviac), lepidlo v pere, moja mini rezacka, papiere (nemozeme zabudnut, ved bez nich by to neslo) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uf, vybrat 5 je tazke...papiere,vyrezy, obojstranna paska, rezacka a rezacia podlozka...a preco? Ktora scrapperka by si bez tohto vedela poradit?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Samozrejme papier, k tomu patrí obojstranná lepiaca páska,rezačka,lepenkové výrezy,pečiatky, trblietavé lepidlá....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Medzi moju TOP five určite patrí nezničiteľný NIČIČ pretože efekt dotrhaných okrajov jednoducho musí byť.
    Veĺká rezačka-gilotína a obojstranná páska, nepamätám si kedy som ich naposledy NEpoužila. Sú to veľký pomocníci, šetria čas a uľahčujú prácu. Vďaka gilotíne sa nemusím trápiť nožnicami ak potrebujem rezať väčšie rozmery a pri použití pásky je práca čistejšia, nemusím čakať kým uschne lepidlo a veľké zlepené plochy sa nevlnia!!
    V neposlednom rade lepenkové výrezy a rozetky ako dekorácia. Či ich použijem len tak bez úpravy, alebo ich trošku "otupujum" či "oembosujem", vždy sú úžasnou ozdobou môjho výtvoru.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. P.S. A takúto nádhernú zvonkohru alebo lapač snov si s Tebou vyrobíme tiež na nejakom maratóne? ;o)

      Odstrániť
  6. Ja rada používam strukturovaciu pastu a rôzne sablony. Dá sa nimi vytvoriť krásny efekt na akomkoľvek povrchu. Potom sú to anilinove farby ktoré majú krásnu sytu farbu, peciatkovacie podušky ktoré používam hlavne na tupovanie a nakoniec rôzne malé zvyšky papierov a drobné ozdoby ktoré celý výtvor dotvoria.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. TOP 5 - papiere, lepenkové výrezy, kovové šablóny, čipka a kvietky. A prečo? Lebo dodávajú projektu ten správny šmrnc! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Katarina Godovicova17. októbra 2016 o 13:37

    Som zatiaľ začiatočníčka, ale určite si tvorenie neviem predstaviť bez obojstrannej lepiacej pásky, ktorá vynikajúco nahradí lepidlo a nezostanú po nej žiadne stopy. Nezaobídem sa ani bez rôznych papierov a vintage pečiatok, s ktorými sa dá rýchlo vytvoriť jednoduchá drobnôstka. Nesmú chýbať výrezy z lepenky a washi pásky, pretože tie sú jednoducho TOP. A samozrejme ani tento úžasný blog, ktorý je plný nekonečných inšpirácií.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pre na su top:
    1.papier,ten je zaklad vsetkeho a este k tomu vonavy ;)
    2. Obojstranna paska
    3.vyseky lepenkove-napisy a drobne doplnky
    4.cipka a nit pre jemnost
    5. Kvetinky to vsetko krasne doplnia

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vybrať TOP 5 je veľmi ťažké, ale keď si predstavím, že si sadám za stôl a čo vezmem ako prvé do rúk je:
    1- papier
    2- rezačka
    3- obojstranná páska
    4- pečiatky
    5- doplnky - kvety, lístky....
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. moj zaklad zaciatocnika su samozrejme rozne papiere, urcite obojstranna paska, lepidlo v pere, peciatky a podusky a lepenkove vyrezy... chcem si uz ale dokupit konecne rezacku a podlozku, lebo to zacinam velice postradat. Lenka P.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mojich 5 top pomocok a veci na tvorenie:
    1- rezacka papiera
    2- obojstranne lepiace pasky
    3- samolieciaca podlozka
    4- ocelove pravitko
    5- a do 5 ky uz zhrniem iba: tekute perly & lepenkove vyrezy & kvetinky & sablony & strukturovaciu pastu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Lucia Mlynarčíková17. októbra 2016 o 14:37

    Tak ja pri mojom tvoreníčku používam nasledujúce:
    1. rezacie pravítko "gilotína" - najlepšia pomôcka na presné rezanie papiera
    2. pečiatky - na detailné dotvorenie a skrášlenie projektu (ich čaru som podľahla na festivale kreativity minulý rok a stala som sa závisláčkou :-D)
    3. obojstranná lepiaca páska - na čistú prácu priam ideálna
    4. papiere - milujem vôňu a prácu s papierom, každý projekt má ako základ práve papier s rôznym motívom
    5. tekuté perly - na skrášlenie projektu

    Samozrejme je toho viac, no toto používam najčastejšie :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tak 5top? Fúúha :-)1.Papiere, lebo krásne voňajú a už svojími vzormi inšpirujú k tvoreniu. 2.Obojstranná lepiaca páska, bez nej si to už ani neviem predstaviť, a keď mi dochádza a do štvrtka je ešte ďaleko aj panika ma prepadá :-), práca s ňu ide od ruky, parádne drží a pritom sa dá znovu odstrániť a čo to opraviť, a papiere sa nevlnia a všetko vyzerá tip top. 3.Rýhovacia podložka, keď som si ju konečne kúpila a začala ju používať tak už ju zo stola ani neodkladám a nechápem, ako som bez nej mohla žiť:-), odpadlo mi kopec merania a rýsovania, je to proste parádna pomôcka. 4.Všakovaké ozdoby od perličiek,cez pečiatky, a lepenkáče, bez tých to snáď ani nejde. 5. A môj milovaný Big Shot, s ním je toľko ďalších možností, ako ozdobiť, či vyrobiť si ďalšie polotovary pre ďalšie tvorenie. Táák, ešte že len 5 trebalo opísať, tvorenie je jednoducho moja nová láska, a teraz je tomu presne rok, čo som sa zamilovala do scrapbookingu a stále sa neviem vynatešovať z tohoto úžasného sveta a všetkého čo k nemu patrí. prajem všetkým krásny blog hop deň :-) Mia

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Mojich 5 top: šablóny, pečiatky, papier, páska, ničič, bez nich to nie som ja...;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Kristínka, krásne si spravila tú zvonkohru. Normálne počujem cinkot rolniciek :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Top 5? no, ja ako začiatočník toho zatiaľ veľa nemám. Takže: 1. papier - pomaly škrečkujem rôzne sady i jednotlivé papiere, 2. rezacia podložka, 3. ulamovací nôž - musí postačiť, rezačku zatiaľ nemám, 4. obojstranná páska rôznych šírok - naozaj neoceniteľný pomocník, 5. washi pásky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. P.S. zvonkohra je naozaj originálna! s bábätkovskou tematikou by ma lapač snov spájať nenapadlo.

      Odstrániť
  18. 1. papiere - tá ich vôňa ;)
    2. rezačka na papier, ktorú som dostala len prednedávnom,
    3. lepenkové výrezy, ktoré mi veľmi učarovali
    4. obojstranná lepiaca páska, bez ktorej sa nezaobíde ani jeden projekt
    5. čipka alebo jutový či iný špagát :)
    ...a veľmi si prajem rezaciu podložku, tá mi vážne chýba :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nádherná inspirace. Možná, že se inspiruji a také nějakou zvonkohru vytvořím. Je prostě úžasná.
    A mých top 5? Tak za prvé, to jsou určitě papíry a nemusí být ani scrapbookové. Za druhé, něco s čím dám vše dohromady. Na přáníčka oboustranná lepící páska, na ozdoby používám tavnou pistoli. Za třetí je to můj malý šedý pomocník big shot se šablonami. Za čtvrté, určitě řezačka papírů. No a za páté různé ozdoby, aby bylo každé dílko vždy perfektní.
    A to vše zastřešuje samozřejmě chuť tvořit a zkoušet nové věci.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Mojich 5 veci, bez ktorých sa to nedá: Papiere, papierové výseky, lepenkové výrezy, washi pásky a enamelky. Prečo? Pretože je to krása a prináša mi to radosť.
    Alexandra Petricová

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Mojich TOP 5 - papiere, rezačka, quillingové pero, stuhy a čipky, "ničič". Bez týchto pomôcok by to pravdepodobne nešlo.


    OdpovedaťOdstrániť
  22. Top 5 - scrapbookové papiere, obojstranné lepidlo, papierové kvietky, výrezky z lepenky, pečiatky. Milujem kreatívne tvorenie, stalo sa mojou záľubou.
    Katarína Kuruczová

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Dievčatá, ďakujem vám krásne za komentáre a držím palce pri žrebovaní víťaza ;)

    OdpovedaťOdstrániť