Touch of romance

8/18/2016 06:02:00 PM

Ja proste nemôžem odolať romanticky ladeným veciam. Takže som neodolala ani sade papierov Juliet od Scrapberrys. Hneď, ako som ju držala v rukách a listovala v jej papieroch, som sa do nej zaľúbila :)


Mala som chuť vytvoriť s ňou niečo nové, pekné a praktické. A tak vznikla táto pohľadnica s vreckom na peniaze (prípadne na lístky do divadla, poukaz na pobyt alebo na iný podobný darček v podobe poukazu). 
Tvorím takmer každý deň, ale keď aj netvorím, neustále som v tvorbe mysľou. na sociálnych sieťach mi vybiehajú úžasné projekty ostatných slovenských, českých i zahraničných scraperov a handmakerov. Veľmi rada si čítam kvalitné články venujúce sa handmade tvorbe, najmä teda scrapbookingu, obdivujem projekty, fotografie, šikovnosť a štýl písania daného autora a veľakrát sa niečo nové naučím aj ja. Ani nie že veľakrát... takmer stále. Či už nejakú drobnú fintu, DIY postup, nový nápad na kompozíciu a iné. A baví ma pozerať aj stále ten istý typ projektov od toho istého autora, už len pre potešenie očí a duše. 
Pred pár dňami som navštívila môj obľúbený český blog Papero Amo a pozerala nové články, ktoré som premeškala. Veľmi, ale naozaj veľmi, mi učaroval  tento Valikin článok (Valika je aj v našom dizajn tíme na blogu Vintage Crafting). Projektov v tom duchu som videla nespočetne veľakrát, ale jej krásne pohľadnice a super článok ma nakopli, aby som to vyskúšala aj ja .... už aj hneď :D



Nakoľko sa jednalo o INŠPIRÁCIU, tak určite viete, že som jej pohľadnice nešla napodobňovať. Vnukla mi len skvelé nápady! A presne o tom nakopnutie inšpiráciou býva. :)
Schytila som spomínanú sadu papierov, vyrezávacie šablóny od Organizátorky, pripravila som si rôzne ozdoby a šla som na to.




Pohľadnica už bola hotová a ako som tak na ňu hľadela, chcela som jej dať ešte nejakú pridanú hodnotu ..... a tak som v nej dolepením ďalšieho papiera vytvorila vrecko. 


Teším sa z ďalšieho romantického projektu do mojej scrapbookovej zbierky a možno práve ten inšpiruje vás k tvorbe niečoho ďalšieho a zaujímavého. Niečo na štýl "Pošli to (inšpiráciu) ďalej" ;)
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Kristínka je to nádhera. Ďakujem a teším sa z tvojho krásneho výtvoru ♥

    OdpovedaťOdstrániť