Fialový svadobný plánovač / Violet wedding planner

9/09/2015 10:21:00 AM

When it comes to create a wedding planner, I love this work! 
Wedding planner in my portfolio is something between notebook, wedding guidebook and collator. Bride finds here some sheets for writing her ideas and dreams about weeding, and few decorated sheets with envelopes and pockets for pictures and scraps from magazines and some space for her own photos.
Wedding planner's design depends on our communication and agreement with customer.
I love to create a planner according to bride's ideas, because this is a kind of "thing", that is very important for her and she'll be working with that planner for a few months and then (after her wedding) she'll be caring it for lots of years as memory for her big day. 

Some planners are ordered by bride's friends like this one, which I'll show you. Such a great gift, don't you think? My customer gave me just one condition at my creating. This planner has to be violet. And the rest is on me and my creativity. I appreciate a lot, when my customer lets me do my job and use my own fantasy and of course - embellishments and decorations. It's great, I have no limits ;)
So this is my newest wedding planner. ;)
***
Keď príde na tvorbu svadobného plánovača, tak sa veľmi teším. Mám rada jeho výrobu a v mojom "ponímaní" je to niečo medzi zápisníkom, zakladačom a svadobnou príručkou. Nevesta tam nájde linajkové listy na zapísanie svojich predstáv a túžob ohľadom svadby a niekoľko ozdobených listov vyššej gramáže, kde sú obálky a papierové vrecká na založenie obrázkov a ústrižkov z časopisov, a tiež priestor aj na nalepenie svojich vlastných fotografií. Vzhľad a dizajn svadobného plánovača závisí od mojej dohody so zákazníkom. Zbožňujem tvoriť plánovač podľa prestáv nevesty, nakoľko je to vec, ktorá je pre ňu veľmi dôležitá, bude jej verným spoločníkom niekoľko mesiacov a potom (po svadbe) s ňou bude dlhé roky spolunažívať ako pamiatka na jej veľký deň.

Niektoré plánovače sú objednané priateľkami nevesty, ako aj ten, ktorý Vám o chvíľu ukážem. Je to parádny darček pre budúcu nevestu, čo poviete? Zákazníčka mi dala len jednu podmienku a to takú, aby bol plánopvač vo fialovej farbe, lebo je nevestina obľúbená. Zvyšok bol na mne a mojej kreativite. Veľmi si cením, keď ma zákazník nechá tvoriť podľa seba s materiálom a s ozdobami, ktoré uznám sama za vhodné. Je to skvelé, keď nemám žiadne limity ;)
A toto je spomínaný svadobný plánovač. ;)




















And I have some news for you! I'm new coordinator on the blog Vintage Crafting. I'm so so happy for that. And I'll also be something like social manager for this blog ;) Yeeeey! There's a post about this news and about me, which you can read HERE (in Slovak language).
****
Mám pre Vás novinku! Od septembra som koordinátorkou na blogu Vintage Crafting. Som taká šťastná a natešená z toho, že až! Taktiež sa Vám budem prihovárať na sociálnych sieťach cez profily Organizatorka (e-shop, ktorému blog patrí) a postovať novinky a nové príspevky. Máte sa na čo tešiť. Sledujte nás :) V pondelok bol publikovaný článok o mne a mojej tvorbe, ktorý nájdete TU. Nasledujúci týždeň a pol bude predstavený dizajn tím a bude to skupinka fantastických a talentovaných dievčat.


Have a nice day! / Majte krásny deň,
Kristína

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Oh this is just GORGEOUS!!! Love every inch!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný zápisník plný nádherných detailů... Mně by bylo líto do něj vůbec něco psát, jako nevěsta bych se na něj jenom koukala :o)

    OdpovedaťOdstrániť