Fotoreportáž: Aprílový papierový maratón 7.-8.4.2018 BA

5/02/2018 06:41:00 PM

Na začiatku apríla sme v spolupráci s organizatorka.sk zorganizovali ďalší Papierový maratón, ktorý sa teší veľkej obľúbenosti :)  Na blogu Vintage Crafting som urobila reportáž pár dní po ňom, no sem ho pridávam s mesačným oneskorením, tak kto sa k nemu ešte nedostal, ocení to aj takto neskoršie ;) Pozrite sa do zákulisia našich víkendových kreatívnych kurzov a pokochajte sa nádhernými scrapbookovými prácami našich dievčat. Tvorili sme celý víkend, pomáhali nám pri tom mnohí pomocníci (Cinch, Big Shot, Mini Trouvaille a iní) a vyscrapbookovali sme originálne pohľadnice, zápisníky a darčekové taštičky. Veď čítajte ďalej :)

Áno, celý celučičký víkend sme tvorili. Dievčatá obdržali krásne tvorivé balíčky plné materiálu z e-shopu www.organizatorka.sk a k dispozícii bolo kopec pomôcok a ďalších ozdôb, ktoré mohli bez váhania použiť. 
Tu je malá ukážka, ale v tejto rozsiahlej fotoreportáži na blogu Vintage Crafting nájdete všetko od A po Z a viac ako 200 fotografií, ktoré som tam pre vás nafotila.
V sobotu sme s dievčatami tvorili zápisník úplne od základu a pohľadnicu vytvorenú z 1 kusu A4 papiera.
















Sobota je za nami a pokračujeme nedeľou. Tu som s dievčatami tvorila 2 jedinečné skladané pohľadnice. Zdobili sme ich niekoľkými technikami, veď pozrite ;)












Tak takýto tvorivý víkend sme mali s Iriskou, Maťkou a zúčastnenými dievčatami. Bolo skvele ako vždy a naozaj sme si to užívali. Už teraz silno premýšľame nad termínom a programom ďalšieho maratónu, lebo dievčatá nemali dosť, pri odchode sa už pýtali na ďalší.




Verím, že nabudúce sa k nám pridáte aj vy ;)
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov