Zimná pop-up karta

12/19/2017 05:57:00 PM

Tento víkend som venovala vianočnému tvoreniu. Pred časom som odovzdala všetko, čo bolo tvorené pre iných, aby potešili svojich blízkych a teraz prišiel rad na mojich priateľov. Tvorila som vianočné pohľadnice a tiež nevianočné projekty, ktoré dostanú moje kamarátky pod stromček. Aj preto vám ich zverejním až po Vianociach. Teraz sa budem venovať len vianočným prianiam a dnešok je o jednej konkrétnej pohľadnici :)

Ak sledujete môj blog, určite vám neuniklo, že takúto pop-up kartu učila kurzistky tvoriť Maťka z www.organizatorka.sk na našom Vianočnom papierovom maratóne. Deň pred maratónom mi Maťka vo vzorkovni ukázala, ako sa tvorí, lebo som sa takýmto kartám ešte nevenovala, a darovala mi úžasné papierové výrezy so zimnou krajinkou a vločkami, aby som si mohla vytvoriť rovnakú kartu, ako dievčatá na kurze. Ja som sa do nej zamilovala ihneď, ako som ju zbadala na fotke a keď mi ju ukázala naživo, nemala som slov. Aj preto som navlas rovnakú chcela vytvoriť aj ja pre niekoho špeciálneho (nápad a prevedenie je teda jej nápad a s jej dovolením som to napodobnila pre tentokrát :)). Od papierového maratónu ubehli 2 týždne a ja som si  tento víkend dopriala svoj vlastný vianočný maratón :)


Použila som materiál: papier od Pion Design, jednofarebný papier vyššej gramáže, lepenkové výrezy od Wycinanka, papierové výrezy (vytvorené pomocou stroja Big Shot a vyrezávacích šablón), samolepiace perličky, pečiatku Krásne Vianoce a šťastný nový rok, pomôcky na horúci embossing (špeciálnu podušku na embossovanie, strieborný embossovací prášok a embossovaciu pištoľ) a v neposlednom rade acetátovú fóliu. Ako lepiaci materiál som používala obojstrannú lepiacu pásku, extra silnú obojstrannú lepiacu pásku a 3D samolepiace vankúšiky. Na profesionálne preryhovanie papiera na základ 3D priania mi pomohla ryhovacia podložka. Všetok materiál do poslednej perličky je od www.organizatorka.sk :)



Túto "srandu" som tvorila vyše hodiny. Je to naozaj piplavá práca, ale výsledok stojí za všetok čas strávený nad týmto prianím. A ako sa prianie odovzdáva? Predsa zložené a v obálke, aha! :)



Pýtate sa, kto špeciálny ju dostane? Dostanú ju priateľovi rodičia, ktorým sa snažím každý rok urobiť nejaké jedinečné papierové prianie a tento rok dostanú opäť to najkrajšie :)
Ďakujem, že ste opäť navštívili môj blog a prajem vám krásny zvyšok dňa,
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov