Levanduľové zápisníky

12/23/2017 03:53:00 PM

Niektoré darčeky sú už rozdané - to preto, že šli kamarátkam poštou a tú som posielala s predstihom, aby ich už na víkend mali. Pred Vianocami nebolo toľko času na tvorenie, lebo práca mi vzala všetok čas, tak som nemohla všetky projekty robiť od základu, a týka sa to najmä týchto levanduľových zápisníkov :) 

Radšej podarujem krásne ozdobený polotovar ako nič, je tak? Vzala som si v e-shope www.organizatorka.sk 2 zápisníkové polotovary, nádherné papiere z levanduľovej kolekcie od Pion Design, drobné ozdoby (bakers twine šnúrky, lepenkové výrezy, stužky, kovové komponenty, svorky a flitre) a magnety ... a šla som na to. 
Prvý zápisník má zaujímavé uzatváranie vo forme magnetov. Najkrajšie vyzerá zatvorený a možno to nie je tak estetické, ale veľmi praktické! :) Zdobenie je jemné, ale myslím, že dosť efektné.



Kraftový obal zápisníka som náročky nechala vytŕčať, lebo najradšej "priznávam" úplne všetky vrstvy papiera, ktoré sú na projekte využité.





Druhý zápisníček má uzatváranie na saténovú stužku. Zdobenie je podobné a jemné ako pri predošlom zápisníku.




Sú to milé drobné darčeky, ktoré určite potešia, a priznajme si, že tie levanduľové papiere sú úplne dokonalé a zápisníku dodali krásny vzhľad :)
Užívajte sviatky,
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ahoj Kristínka!
    k tomuto príspevku som sa vrátila už asi štvrtý krát, napadajú mi iba samé superlatíva. Sú nádherné!

    OdpovedaťOdstrániť