UHK Gallery Challenge: Winter in Avonlea

11/02/2016 07:59:00 PM

Asi pred 2 týždňami som mala trocha času a brázdila jeden po druhom svoje obľúbené blogy. Blog UHK Gallery bol medzi prvými a aká som bola prekvapeno-nadšená, keď som zistila, že na ňom robia "výzvy". Ja som nejaké očividne premeškala, ale po tomto zistení si už dám na to pozor :D 

S ich papiermi tvorím aj v spánku a výzvam sa rozhodne nebránim :) Ich najnovšia challenge je pohľadnicová a pri tvorení sa majú využívať papiere z kolekcie Winter in Avonlea (trefa do čierneho!). Nejaké projekty som s touto kolekciou už vytvorila (ozdoby na stromček, visačky) a pokračujem ďalej....
Tu je moja pohľadnico-visačka. Prečo ten zvláštny názov? Je menšia ako pohľadnica, ale väčšia ako visačka. Má šnúrku na zavesenie a je bohatšie zdobená na visačku (pokiaľ nie ste mixed media odborníčka, ktorá na malej visačke urobí nový svet :)) 




Ale tá pohľadnica pohľadnicová je až tu. Rozmery pohľadnice, väčší priestor na text zo zadnej strany, vianočný nápis a vianočné zdobenie. Ale hej, aj táto sa dá zavesiť. Má totiž vyzerať ako vianočná guľa, čiže ako dekorácia tiež nie je na zahodenie :)


Všímajte si ten úžasný strieborný papier. Objednala som si ho náročky na vianočné pohľadnice a skvelo ich ozvláštni. Pri tvorbe som pracovala aj s pečiatkami a technikou horúci embossing. Stále si hovorím, že musím viac používať tie krásne pečiatky, čo doma mám. Mám ich naozaj dosť. Niektoré som si kúpila sama, niektoré som dostala ako darček a niektoré boli ako darček k časopisu Creativity. A je to veľká škoda, keď sa nepoužívajú. Takže som si vstúpila do svedomia a uvidíte ich oveľa viac na mojich projektoch :)




A odkiaľ mám všetok ten krásny materiál vrátane obľúbených papierov poľskej značky UHK Gallery? Od Organizátorky :)
Pohľadnice sú na predaj, takže ak by ste nimi chceli potešiť svojich blízkych k Vianociam, stačí mi napísať e-mail.
Krásny večer vám praje
Kristína

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Jakie piękne! Okrągłe! Prześlicznie skomponowane maleństwa, bardzo się cieszę, że Winter in Avonlea daje takie efekty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné sú! Tu je potvrdené (ohľadom veľkosti), že dobrého veľa nebýva, krásne zladené, proste top! Vďaka za účasť v challenge :)

    OdpovedaťOdstrániť