Minialbum: In love with you

3/28/2016 11:49:00 AM

O tom, aké sú dôležité ručne robené darčeky a čo všetko sa v nich ukrýva, som vám už písala, a preto prejdem rovno k veci. S priateľom sme oslavovali ďalšie výročie a ani to (rovnako ako minuloročné) sa nemohlo zaobísť bez tvorby handmade darčeka. Opäť som vsadila na minialbum s našimi fotografiami, ktorý vždy poteší a zároveň sú v ňom uchované naše krásne spomienky. 


Nápad na tento minialbum mi vnukla moja šikovná scrapkamarátka Lucka Barabas cez tento príspevok ;) Ona tvorila albumíkovskú pohľadnicu a ja som si vzala z jej fotonávodu to, čo sa mi páčilo (kostru a väzbu albumu, citáty) a vytvorila vlastný projekt.
Doma som mala krásne kolekcie papierov od UHK Gallery - vybrala som si kolekciu Paris Paris, ktorá je v tyrkysovo-béžovo-bielo-hnedých odtieňoch. Ďalej som si pripravila lepenkové výrezy (najmä tie od Wycinanka), flitre, perličky, bakers twine a nálepky. Všetok spomenutý materiál si môžete zakúpiť v e-shope www.organizatorka.sk ;) Na písacom stroji som naťukala obľúbené citáty o láske a vo photoshope som si poupravovala spoločné fotky s priateľom.




Minialbum je robený naozaj minimalisticky, neobsahuje veľmi vypuklé ozdoby a základom je vrstvenie papierov. Dĺžka tvorby závisí od vás. Ja som na ňom pracovala trocha dlhšie (úprava fotografií, manuálne písanie citátov, vrstvenie a prešívanie papierov, tvorba viacerých stránok), ale vy to môžete mať bez problémov hotové za niekoľko minút.



A tu môžete vidieť zopár detailnejších fotografií:













Cez výročie sme si urobili skvelý niekoľkodňový výlet, z ktorého máme kopec vydarených fotografií, takže už len všetko spracovať a môžem začať tvoriť pre nás ďalší minialbum na pamiatku .... len tak pre radosť ;)
Pekný sviatočný deň vám prajem!

You Might Also Like

4 komentárov