The best of 2015

12/31/2015 01:00:00 PM

Rok 2015 priniesol toľko skvelých vecí, že som sa rozhodla zhrnúť vám ich do posledného článku v tomto roku. 
V priebehu celého roka ste si mohli prečítať presne 67 mojich článkov, v ktorých som sa vám snažila priniesť inšpirácie a návody na tvorenie zo sveta scrapbookingu a prezradiť vám aj niečo zo svojho sveta a záujmov.
Vybrala som vám 10 najpodstatnejších momentov z môjho scrapbookovského života z roku 2015 ;)


S radosťou som sa pridala k tomuto talentovanému dizajn tímu, ktorý bol tvorený zo scraperov z Poľska, Slovenska a Česka. Bola to skvelá spolupráca a tvorba s Jankiným (majiteľka tohto blogu a e-shopu) nádherným materiálom stála za to! Ale niektoré dobré veci sa bohužiaľ po čase skončia a blog spolu s e-shopom boli zrušené.

Prijatie do dizajn tímu Cardabilities (prvý zahraničný blog, ktorý ma prijal za členku dizajn tímu) mi spôsobilo neuveriteľnú radosť. Vďaka Cardabilities som začala viac tvoriť so sketchmi (náčrtmi) a dala som väčší priestor tvorbe pohľadníc, ktoré som menila a inovovala. Bola som tiež viac v kontakte so zahraničnými blogmi a scraperkami, ktorých blogy som ako členka DT mala sledovať (a čo ma zároveň tešilo a lahodilo oku). Karan, vďaka ktorej Cardabilities tak perfektne fungovalo, v septembri oznámila, že sa bude blog rušiť, čo zlomilo srdce scraperkám po celom svete. Blog ešte existuje, aj keď nie je aktívny.

Tak toto bola výzva, ale myslím, že som ju zvládla dobre. Oznámenia som tvorila pre kamarátku z rovnakého mesta ako som ja, takže konzultácie boli osobnejšie a výsledok ešte bližší predstavám. Ďalšia skvelá skúsenosť za mnou.

* UKONČENIE SPOLUPRÁCE so scrapper.sk
Pre scrapper.sk som písala články takmer 2 roky - bol to plodný čas a som mu za to veľmi vďačná. Aj vďaka nemu sa moja tvorba posúvala ďalej a ja som sa snažila vám prinášať stále niečo nové a inšpiratívne. Kvôli nedostatku času a novým príležitostiam som bola nútená ukončiť spoluprácu. Mrzí ma to, ale som rada, že som tým dala šancu novým scraperkám ukázať svoju tvorbu a zároveň som dala šancu sebe ísť ďalej, tvoriť nové projekty a spolupracovať s ďalšími dizajn tímami. 
Pre blog Vintage Crafting patriaci eshopu www.organizatorka.sk som písala články od apríla 2014. V prvej polovici tohto roka sa mi Maťka zdôverila so svojimi ďalšími plánmi s blogom - vytvorenie dizajn tímu a tým aj zaujímavejšieho a hodnotnejšieho obsahu. Maťka ma pokladala za správneho človeka, ktorý by sa vedel postarať o štruktúru blogu, o harmonogram, tematiku a zverejňovanie článkov, o usmernenie členov dizajn tímu, o zverejňovanie aktuálnych článkov na sociálnych sieťach a podobne, a ponúkla mi miesto koordinátorky blogu a social media manažérky. Odpoveďou mohlo byť iba a len ÁNO!

Po dlhšom váhaní som sa predsa len rozhodla pre vytvorenie instagram profilu. Vkladám tam najmä svoju tvorbu, ale sem-tam aj každodenné radosti, o ktoré sa chcem s vami podeliť a odkryť tým niečo viac zo seba a svojho života.


Skvelú šancu na ďalšiu realizáciu mi ponúkla Maťka Valešová, keď ma pozvala ako hosťujúcu lektorku na celodenný kreatívny kurz, ktorý organizovala v Bratislave na konci októbra. Prvýkrát som niekoho školila do tajov scrapbookingu (presnejšie cardmakingu) a bol to úžasný pocit. Taktiež som priebeh kurzu pofotila (moja ďalšia záľuba) a urobila o ňom reportáž pre vás a čitateľky Vintage Crafting (blog patriaci eshopu www.organizatorka.sk).




Staré logo som mala od začiatku svojej scrapbookovej tvorby a vytvorila som ho za pár minút, aby som mala podpis na svojich projektoch. Ako sa moja tvorba rozvíjala a mala som väčšie i menšie úspechy, tak sa žiadalo, aby som mala aj pekný podpis, ktorý si ľudia zapamätajú a bude viac spojený s mojím menom (bez prezývky). Po dlhšom čase, kedy som premýšľala nad svojou značkou, názvom a charakteristickými farbami, konečne vzniklo moje nové logo, s ktorým som úplne stotožnená a už nejaký čas zdobí fotografie mojich projektov a vizitky. Aby som dala krajší dizajn celej mojej prezentácii, tak som si vynovila a skrášlila aj blog. Verím, že sa vám tieto zmeny páčia a na mojom blogu sa cítite ešte príjemnejšie ako predtým.
SPOLUPRÁCA s fotoramik.sk
Na konci októbra ma oslovil e-shop www.fotoramik.sk, aby som pre nich vytvorila jedinečné všestranné knihy vo formáte A4. Ani nemusím hovoriť, aká česť to pre mňa bola. Fotoramik.sk má bohatý sortiment krásnych albumov a rámikov, ktoré vás určite oslovia a možno si tam uchmatnete aj moju knižku.



* TVORBA zaujímavých projektov pre jedinečných ľudí
Tento rok som toho vytvorila naozaj veľa :) Ako sa vraví "Sleep is for the weak." ("Spánok je pre slabochov.") :D Ukážem vám nejaké ukážky z tohtoročnej tvorby, ale keď prebrázdite môj blog, Facebook a Instagram, nájdete ich tam oveľa viac.















































Na záver by som sa Vám chcela poďakovať za čítanie mojich príspevkov, za Vašu podporu, či už prostredníctvom lajkovania, komentovania a zdieľania mojej tvorby, alebo za nákup a spätnú väzbu, ktorú mi dávate. Veľa to pre mňa znamená a posúva ma to vpred ;) 
Prajem Vám šťastný nový rok 2016 a nech je lepší, krajší, úspešnejší, bohatší na skvelých ľudí a zážitky ako bol rok 2015! ;)

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Kristinko, preji ti, at je novy rok 2016 jeste lepsi!! ta tvoje dilka zboznuju!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paradny rok. Gratulujem a tesim sa s tebou :)

    OdpovedaťOdstrániť