Vintage Crafting: Christmas envelope

10/12/2015 07:30:00 PM

Vianočný čas sa pomaly blíži - uvedomujú si to hlavne tvoriví ľudia, ktorí musia (a chcú!) v predstihu vyrábať vianočné pohľadnice, visačky, obálky a darčeky. Vianočné papiere, drevené výrezy, rolničky a iné ozdoby sa už postupne nahadzujú do e-shopov a vy si môžete začať objednávať z bohatej ponuky, aby ste pomaličky pri šálke čaju mohli tvoriť prekvapenia pre blízkych. Dva mesiace je super čas, aby sa to všetko stihlo a vy ste sa nemuseli zbytočne stresovať na poslednú chvíľu. 
Ja najradšej tvorím pri vianočnej hudbe a punči, keď už je ozaj taká typická decembrová atmosféra, ale ak vás chcem inšpirovať dopredu a predať nejaké výrobky vo vianočnej tematike, tak sa toho chopím tiež o niečo skôr :)
Moje prvé tohto-ročno-vianočné projekty si môžete pozrieť a prečítať k nim pár slov v tomto príspevku na blogu Vintage Crafting
*****
Christmas time is almost here - especially creative people realize it, because they have to (and want to!) make some handmade Christmas cards, tags, envelopes and gifts. Scrapbook material with Christmas topic is already in e-shops and two months is enough to manage creating handmade gifts in time without any  stress. :)
You may look at my first Christmas projects in this blog post on Vintage Crafting blog.




Ale to nie je všetko! Vo štvrtok organizujeme s členkami dizajn tímu BLOG HOP s parádnymi príspevkami jednotlivých členiek a  súťaží so skvelými výhrami! Ja Vám tam ponúknem ďalšiu nádielku vianočných projektov, ktoré nebudete mať problém urobiť si samy doma ;)
*****
And that's not all! Vintage Crafting blog organizes BLOG HOP with members of design team. You may enjoy great blog posts of design team members (in Slovak language) with pretty photos and challenges with awesome prices (only for Slovak and Czech visitors). See you! :)

You Might Also Like

0 komentárov