Tvorím, teda som

10/11/2014 09:08:00 PM

Ahojte! 

Opäť som mala okrem školy a iných povinností plné ruky práce s väčšími aj menšími objednávkami. Svadobná knižka, o ktorej som písala v minulom príspevku je hotová a odoslaná a zajtra zverejním fotografie ;) Pracujem na ďalšej A4 vintage všestrannej knihe pre muža, ktorá sa krásne rysuje a už sa neviem dočkať, keď ju dokončím a pochválim sa Vám. A teraz Vám ponúknem ukážky posledných nových výrobkov na objednávku. Ešte sú horúce :D


* A6 vintage albumík na drobné zápisky, fotky a iné spomienky:











* A6 rozkošné ženské leporelo na fotografie, zápisky, lístky do divadla alebo nejaké darčekové poukazy








* A5 cestovateľský zápisník plný pastelových farieb









Ako som písala v predošlom príspevku, na www.scrapper.sk sa dejú skvelé veci! Začalo to zmenami v design teame, pokračovalo tvorivou výzvou, do ktorej sa zapájate a máme z toho veľkú radosť a ďalšou novou a sviežou zmenou je zmena loga. Logo som navrhla ja sama a tešila som sa pozitívnej spätnej väzbe ;) Verím, že sa Vám páči a jemne lahodí oku, tak ako každý článok a výtvor na scrapperovi. A chystáme aj ďalšie prekvapká, takže sa máte na čo tešiť! 





Sľúbila som Vám, že Vám ukážem viac aj zo svojich súkromných scrapbookových projektov, ktoré vyrábam k sviatkom svojim kamarátkam a priateľovi. Nie všetky stíham odfotiť, ale tú sú ukážky posledných drobností a ešte s nimi bude článok - jednoduchý fotopostup! ;)













Maťka mi publikovala ďalší článok a je to návod na výrobu romantického vintage cestovateľského albumu. Prečítať a inšpirovať sa ním môžete TU ;) Použila som prekrásny materiál od nej a stojí to za to! Inak bol to darček k narodeninám pre moju kamarátku na jej spomienky z Nového Zélandu, kde bola na rok odcestovaná :)




Majte pekný zvyšok víkendu, 
Kristína :) 


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Nikdy som nebola moc na vintage, ale pri obzeraní tvojej práce nemôžem povedať nič iné ako - prekrásne. A ten cestovateľský album je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí tvé práce, chodím se sem kochat, je to prostě paráda! Přeji další krásné tvořeníčko pro naši potěchu, monikaht.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem Vám! Ste skvelé, veľmi sa teším takej pozitívnej odozve <3 ;)

    OdpovedaťOdstrániť