NOVÝ ČAS BÝVANIE a nové výrobky

9/24/2014 02:42:00 PM

Ahojte!
NOVÝ ČAS BÝVANIE je už pár dní v predaji a ako som avizovala, môžete ma tam nájsť spolu s malým fotopostupom na výrobu trojrámika a radami k tvorbe ;) Máte ho už doma? A skúšali ste si podľa neho vyrobiť vlastný rámik s fotografiami, kartičkami a scrapbookovými ozdôbkami? Ak áno, pokojne sa mi pochváľte na Facebooku. K tejto téme sa ešte vrátime ;)





Posledné dni som (okrem iných rozbehnutých zákaziek) vyrobila tieto 2 pozitívno-letné zápisníky a 1 denník pre nevestu na jej svadobné plány.












Dúfam, že sledujete aj nové články na www.scrapper.sk, kde sme pre Vás pripravili okrem inšpiratívnych článkov aj novinku - tvorivé výzvy. Tvorte, zapojte sa a vyhrajte! Viac TU! ;)

Nezabudnite sledovať aj nové články u Maťky na www.vintagecrafting.sk. Chystám aj ja nejaké fotopostupy a tiež články na spôsob Ako tvoriť s ..... pre začiatočníkov, ktorí chcú vedieť, ako rôzne môžu využívať kovové komponenty, drevené výrezy a iný materiál.

Stále som veľmi zaneprázdnená a pracujem na niekoľkých zákazkách a osobných projektoch naraz. Keď ich dokončím, určite sa o nich dozviete viac tu na blogu, na Facebooku alebo na spomenutých blogoch, kde pravidelne prispievam ;)

Teraz Vám ponúkam nejaké ukážky z bielo-fialovo-striebornej všestrannej svadobnej knižky a z môjho zeleného mini-mini-albumíka k výročiu ;) Nemôžem nespomenúť prekrásny tovar od www.organizatorka.sk, ktorý používam pri každom tvorení a toto nie je výnimkou. Na týchto ukážkových fotkách môžete vidieť farebné bakers twine, papierové kvietky, kovový komponent, drevené výrezy, atď. A kde som vzala tie biele papierové výrezy (nápisy Kisses a Amour)? Predsa od www.materialpretvorilky.sk, ktorý rozšíril svoju ponuku o skvelé výrezy, ktoré ozvláštnia každý projekt ;) A to nehovorím o farebných kamienkoch, perličkách, svorkách a podobne.












Majte pekný zvyšok týždňa ;)

Kristína


You Might Also Like

5 komentárov

  1. Jako vždy ... přenádherné projekty, Kristínko :-)) Obdivuji tě, jak máš na všechny ty projekty čas a kolik toho stihneš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. gratulujem k článku, krásny rámik! a zápisníčky tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj super díky za článek, mám ráda takové dekorativní časopisy kde najdu nějakou tu inspiraci jak si vylepšit své bydlení. A to mám i tak trochu jako koníček.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež sa teším, až budem do domu vyberať dekorácie a ladiť si to tu podľa svojho. Najskôr ale musím všetky veci, ktoré sme si priniesli zo starého bytu, narovnať do políc, skríň, alebo ich vyhodiť. Možno, že vyhodím všetko a budem to mať bez práce. Nakúpila som si papierové krabice z https://www.rajapack.sk/kartonove-krabice_C10.html , tak mám aspoň všetko roztriedené a viem, čo kde mám.

    OdpovedaťOdstrániť