Vintage secrets

5/15/2014 07:09:00 PM

Ahojte!
Troška som sa odmlčala kvôli školským povinnostiam, ale týmto príspevkom Vám to snáď vynahradím ;)
Rozhodla som sa vyrobiť mužskú záložku väčších rozmerov pre jedného knihomoľa a keďže má rád temnejší štýl, tak som nemohla odolať nevyužiť visačku z kolekcie UHK Gallery Holmes in Love. Navrstvila som to visačkami, papiermi, čipkou, hodvábnym papierom a podobne. Nemohlo chýbať embossovanie papiera a horúci embossing (zlatá farba) pre ozvláštnenie. Bakers twine šnúrky, rohové vyrezanie záložky a kovové komponenty sú samozrejmosťou ;) Do temnoty treba pridať aj trochu svetla, tak som to urobila na bielo-striebristý podklad - základ záložky. Potešte aj Vy niekoho z blízkych takýmto spôsobom. Úspech zaručený ;)











A v podobnom vintage duchu sa nesie aj môj najnovší článok pre organizatorka.sk. Teta mi kúpila skvelú bonboniéru a keď som tie fantastické bonbóny pojedla (nadzvukovou rýchlosťou samozrejme :D ), tak pozerám, že krabička je šikovná a aj keď nemá hlboké dno, aspoň pohľadnica by sa do nej zmestila alebo nejaké fotografie. Pustila som sa teda do prerábky a jej novú tvár môžete vidieť v tomto článku ;) A nezabúdajte na heslo: "Recyklovať, recyklovať .... a počkať, čo som to chcela povedať? ... RECYKLOVAŤ!" ;)
Kristína


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Krabičku som už aj pokukala, aj pochválila, tá je dokonalá! Ale záložku vidím prvýkrát a veľmi som do nej buchnutá :)

    (zruš to overovanie, plsssssss) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem krásne, Janka! Veľmi si to vážim <3 Ďakujem za upozornenie ohľadom toho overovania, už je to preč ;)

    OdpovedaťOdstrániť