5-minútový remake :D / 5-minutes remake :D

5/25/2014 01:21:00 PM

Ahojte!
Minule sa mi odtrhla dôležitá časť remienka na hodinkách, vďaka ktorej držali na ruke. Chcela som si kúpiť nový remienok, rovnako biely ako som mala predtým, ale popri listovaní a čítaní môjho obľúbeného časopisu Creativity som našla skvelú inšpiráciu aj s návodom! (Na nete to je vkuse, takže som nevynašla Ameriku, ale niekedy treba troška postrčiť :D ) 
Bol tam rýchly návod, ako si urobiť handmade remienok na hodinky zo stužky a čipky ;) Zhodou okolností som všetko mala doma, ešte aj stužku z rovnakej kolekcie, ale vybrala som si jednofarebnú bez vzoru, ktorá sa mi viac bude hodiť k oblečeniu. Rýchle, ľahké a efektné ;)
Konce stužky nezabudnite obhorieť, aby sa nestrapkali a dĺžku stužky si odstrihnite podľa toho, či si hodinky chcete zaviazať na mašličku alebo len jednoducho na uzol ako ja. Mne osobne by mašlička zavadzala.

Stužky z tejto kolekcie Capsule Collection - Oyster Blush, čipky z kolekcie Vintage notes, časopis Creativity a ešte oveľa viac nádherného materiálu si môžete objednať na www.materialpretvorilky.sk.

Prajem krásnu nedeľu, Kristína ;)

P.S.: Milujem mačky, preto tie hodinky :D









You Might Also Like

3 komentárov

  1. Hohó, aká krása! Originálna, s minimálnymi nákladmi a veľmi osobná. Veľmi vkusný remienok!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem krásne, Janka! Hej, taký jednoduchší a jemnejší som si urobila, ktorý sa mi bude hodiť k oblečeniu. Naozaj skvelý nápad (nielen) od Creativity tímu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super je toto :-). V jednoduchosti je krása, paráda!

    OdpovedaťOdstrániť