Laserowe Love: Darčeková sada pre cestovateľa

Ahojte!
Dostala som obrovskú chuť tvoriť mužské projekty, lebo ma Laserowe Love zásobovali nádhernými novinkovými lepenkovými výrezmi z kolekcie Vintage Gentelman a papiere sú samozrejme už klasika. Tak som sa chytila hneď do 2 projektov. Jedným z nich je dekorácia na stôl či stenu a druhým exploding box. Hlavnou témou je cestovanie a druhy transportov ;)

Vintage Crafting: Receptár do mojej kuchyne

Konečne! Už mám svoj receptár. Vlastná kuchyňa a pravidelné varenie ma presvedčilo, že mať recepty po lístočkoch nie je dobrý nápad a že po výrobe XY receptárov pre zákazníkov by som mohla urobiť aj sebe. Tak som sa do toho pustila :D

Darčeková krabička ku krstu Dorotky

Úplne som vám zabudla ukázať jeden špeciálny exploding box, ktorý som tvorila pre kamarátkinu krásnu dcérku k jej krstu. Objednala si  ho jej mamina (stará mama maličkej) na darovanie peňažného daru a ako peknú pamiatku na tento slávnostný deň :)

Laserowe Love: Darčeková taštička

Tento týždeň je na blogu Laserowe Love za kolekciu týždňa kolekcia Love Llama. Je to podľa mňa asi najsrandovnejšia kolekcia, lebo tie ilustrácie lám je perfektné a vždy sa na nich smejem, aké sú roztomilé. :) Ja som z tejto kolekcie tentokrát vyrobila darčekovú taštičku na drobný dar pre nevestu na rozlúčku so slobodou.