Darčeková krabička k narodeniu bábätka pre Elisku

Január sa nesie aj v znamení čerstvo narodených bábätiek, pre ktoré tvorím krabičky, albumy a pohľadničky. Stará mama malej Elisky si u mňa vybrala albumík na fotografie malej princeznej a k nemu som jej na mieru vyrobila aj darčekovú krabičku. Celý set bude darčekom pre Eliskiných rodičov.

Bohato vrstvená pohľadnica v steampunk štýle

Ahojte!
Pred týždňom som si našla čas a v nedeľu o 20:00 hod. sadla za pracovný štýl, zapla online workshop poľskej kolegynky Olgy Bielskej, pripravila materiál od Lexi Design a Laserowe Love, a tvorila pohľadnicu podľa jej inštrukcií. Je to jedna z najtalentovanejších kolegýň, s ktorými som virtuálne pracovala v jednom tíme a na jej kurz som sa veľmi tešila. 
Dnes mám pre vás na ukážku výslednú pohľadnicu, ktorá je v jedinečnom steampunk štýle a je ozdobená novinkami z mojej dielničky.

Laserowe Love: Paravanový mini album

Ahojte!
Dnes mám pre vás niečo naozaj romantické a plné lásky - paravanový mini albumík. Naozaj mini, lebo sa tam zmestia 4 fotografie malej veľkosti. Je to krásna pozornosť pre vašu lásku k výročiu, k Valentínovi alebo len tak.

Nebesky modrý album

Pred 2 dňami som na svojej FB fanpage zverejnila novinku v mojej dielničke - keramické ozdôbky, ktoré si budem odteraz sama vyrábať a dekorovať nimi svoje projekty. A tu je hneď prvý album na objednávku ozdobený týmto nežným detailom.

Eco-scrapbooking: Album k zásnubám v jesennej tematike

Ahojte!
Dnes mám pre vás na ukážku albumík potiahnutý plátnom, ktorý nie je v mojej ponuke, ale Eco-scrapbooking mi ho poslal v DT balíčku a ja som s ním chcela vyčarovať niečo naozaj pekné. Keď som videla pár záberov z fotenia v jesennej tematike, ktorým kamarátka oznamovala svoje zásnuby, tak mi napadlo, že by som jej poslala darček v podobe originálneho albumíka na tieto fotky. 

LEXI DESIGN: DIZAJN TÍM PRE ROK 2021

S radosťou oznamujem aj ďalšie pokračovanie úspešnej spolupráce s Lexi design. Táto poľská značka krásnych a vysoko kvalitných scrapbookových papierov, ryžových papierov na decoupage a nálepiek je spolu s Laserowe Love (obe značky majú rovnakú fantastickú majiteľku, niet sa čo čudovať :)) moja najobľúbenejšia a zbožňujem s ňou tvoriť. ❤️

Laserowe Love: Dizajn tím pre rok 2021

 Ahojte!
Šiesty deň v novom roku by som vám rada zapriala všetko len to najlepšie, nech je plný krásnych okamihov, priateľských stretnutí, šťastných chvíľ a tiež sprevádzaný úspechmi v práci. 

Ja mám na tento rok pár noviniek, o ktoré sa s vami s radosťou idem podeliť. 
Tu je prvá.