Vintage Crafting: Challenge 4/2017

8/02/2017 02:01:00 PM

To tu ešte nebolo! Na blogu Vintage Crafting bola vyhlásená letná challenge, ale nie hocijaká. Je to BINGO challenge, v ktorej budete tvoriť podľa bingo tiketu, ktorý pre vás pripravila Timona. Áno, zapotíte sa. Ale tak príjemne tvorivo ;)

Podmienky challenge: 
Na BINGO TIKETE si ZVOLÍTE RIADOK, STĹPEC alebo UHLOPRIEČKU cez stred tiketu. Týmto krokom si vyberiete 5 POVINNÝCH PRVKOV, ktoré sa MUSIA nachádzať na vašom súťažnom projekte tak, aby boli zreteľne viditeľné. Zdobiť nimi môžete pohľadnicu, visačku (tag), layout alebo vrchné dosky zošita. A ako obvykle, podmienkou je použitie materiálu z e-shopu www.organizatorka.sk


Ja som si vybrala tento stĺpec: Big Shot – kruhový papierový výrez, papierové kvety, šnúrka bakers twine, 3 druhy papiera (vrstvenie), kamienky/enamelky/perličky. Všetok materiál do najmenšieho detailu je od www.organizatorka.sk.


Použitý materiál:
* Big Shot + vyrezávacie šablóny (prešívané kruhy, kvietky a čipkovaná bordúra)


Táto pohľadnica je neobvyklá na moje pomery, lebo s kraft papierom vôbec netvorím (nemá to žiaden konkrétny dôvod, proste stále tvorím s bielym základom, lebo biela je moja naj farba). A veľmi príjemne ma prekvapil. Tiež som vcelku minimalisticky zdobila, aby vynikli papierové výrezy a ústredný obrázok. Je to také nežné, čo poviete? :)



Zase som sa "vyhrala" s tými kvietkami, aby boli krásne 3D a vrstvené.


Neváhajte, tvorte aj počas týchto horúcich dní a zapojte sa do challenge. Výhrou je skvelý 10€ poukaz na nákup v e-shope www.organizatorka.sk. Čo si môžete za 10€ v e-shope kúpiť? Toľko krásnych papierov a ozdôbok, že sa to ani nezdá. A v e-shope teraz prebieha aj letný výpredaj (30%-50% zľavy), takže si to určite omrknite, či už teraz niečo NUTNE nepotrebujete, veď to poznáme ;)
Príjemné bingo tvorenie praje
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov