BLOG HOP s Vintage Crafting

4/18/2016 11:00:00 AM

Vítam vás na mojom blogu, kam vás presmerovala Maťka z blogu Vintage Crafting. Verím, že sa zapojíte do narodeninovej challenge, aby sme sa mohli kochať krásnymi prácami od vás vytvorenými s pomocou našich návodov ;) 

S Vintage Crafting dnes BLOG HOPujeme! 
Všetko je to vďaka nášmu dnešnému oslávencovi – e-shopu www.organizatorka.sk (všetko najlepšie!:)). Budeme spoločne preskakovať z blogu na blog, inšpirovať sa aktuálnou tvorbou nášho dizajn tímu, riešiť súťaže a vyhrávať skvelé ceny :)



A čo je to ten BLOG HOP?  
BLOG HOP je vlastne “skákanie” z jedného blogu na druhý. My budeme skákať po blogoch členiek nášho dizajn tímu, aby ste ich viac spoznali, videli ich tvorbu, mohli ich sledovať a obdivovať aj mimo príspevkov na blogu Vintage Crafting! Každá z nich vám ukáže svoj najnovší projekt, k tomu pripojí aj pár slov a v každom z príspevkov na vás bude čakať súťaž s krásnou špeciálnou narodeninovou výhrou :)

Čo som si pre vás pripravila ja?
V sobotu oslavovali sviatok dve skvelé ženy v mojom blízkom okolí - moja mamina (narodeniny) a mamina môjho priateľa (meniny). Každá odo mňa dostala pohľadnicu (urobila som dve rovnaké) a priateľovej mamine som ozdobila v rovnakom štýle aj drobnú darčekovú tašku, v ktorej som jej odovzdala milé drobnosti. Projekty sú ladené do romantického vintage štýlu a najviac času som opäť venovala tvorbe detailov. 
Nakoľko sa blíži Deň matiek, myslím, že tieto projekty sú skvelou inšpiráciou na tvorenie aj k tomuto dňu.
A toto sú už moje výtvory:










Všetko na tvorenie som použila od Organizátorky :)


Verím, že som vás svojimi prácami nakopla k tvorbe projektov pre skvelé ženy vo vašom okolí. ;) Ale ešte neodchádzajte, čaká na vás súťaž o jedinečnú výhru. 

SÚŤAŽ
Do komentára napíšte odpoveď na otázku a možno sa práve na vás usmeje šťastie ;)
"S ktorým materiálom z e-shopu www.organizatorka.sk najradšej tvoríte?" 

Súťaž končí v piatok (22.4.2016) o polnoci a zo všetkých komentárov, ktoré budú obsahovať odpoveď na otázku, náhodne vylosujem výhercu ceny, ktorá obsahuje originálnu textilnú tašku organizatorka.sk, kolekciu silikónových pečiatok Santoro Willow a ceruzku s logom.


Meno výhercu tejto i ostatných súťaží BLOG HOPu sa dozviete v pondelok (25.4.2016) na blogu Vintage Crafting.

Teraz môžete pokračovať na blog našej mixed media kúzelníčky Denisky, kde vás o 14:00 hod. bude čakať ďalšia inšpirácia, nová súťaž a špeciálna výhra. ;)

Príjemné BLOG HOPovanie vám praje Kristína



P.S.1: Veľmi ma poteší vaša podpora aj mimo blogu, preto budem rada, keď si na mňa kliknete na SAShE, Instagrame, Google +, Pintereste a Facebooku ;)
P.S.2: Organizátorka pre vás pripravila 13% zľavy na všetko počas celého týždňa. Krásny materiál za menej peňazí? Paráda! Ide sa nakupovať ... ;)

You Might Also Like

25 komentárov

  1. tak ja najradšej používam šablóny, polperličky a výrezy z lepenky. ale tak naj sú asi tie tie šablóny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na otázku "s akým materiálom tvorím najradšej" neexistuje odpoveď. Ja si viem vybrať na organizatorka.sk materiál z každej kategórie a ešte sa nestalo, že by som nebola spokojná ;-). Ale ak mám byť konkrétna, tak scrapbookingový papier Paris Paris, Daily Stories, Capsule Geometric MONO alebo Vintage Circus sú pecka! A veľmi rada pracujem so šnúrkami Bakers Twine a najnovšie som si zamilovala papierové vrecúška bodkované, vlnkované aj pásikavé :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najradšej mám pohľadnicové stavebnice, keďže som v tvorení začiatočník..a tiež rôzne tématické papiere na scrapbooking, z ktorých vytváram papierové kvety...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzana Thüringerová, Bratislava (zabudla som sa podpísať)

      Odstrániť
  4. Momentalne su to peciatky. Ich caru som podlahla na kreativnom festivale v Ziline, kde som si to aj vyskusala (workshop). Netusila som, ake nadherne veci sa daju vyrobit! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac využívam papiere, kartičky a výrezy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem zatím udělala jednu objednávku a z toho co mi přišlo, jsem byla okouzlena. Ale nejvíc jsem podlehla papírům od firmy PION design a obrázkům k vystřižení Shabby chic od Studiolight. Doufám, že nabídka od těchto firem se bude rozšiřovat a já si budu moci vybrat další nádherný materiál ke tvoření.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najviac mám rada pečiatky!!! Gumené, s textom, na pene, na dreve... je to moja droga... VŠETKY by som ich chcela vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Najradsej pouzivam papierove sady, peciatky, vyrezy a sablony...a vlastne vsetko:-) Jana Galbavá

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tat toto je ťažká otázka :) nemám top materiál pretože všetko čo som si kúpila z organizatorka.sk je top... Od papierov až po pečiatky a rôznych pomôcok ako je ničič okrajov alebo 3d lepidlo... Papierové stavebnice, podušky na peciatkovanie... Proste všetko tak ako každá z nás co miluje vôňu papiera :) Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moja večná slabosť sú papiere a výrezy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. já bohužel nevlastním nic přímo od organizátorky, protože ani nevím jak je to s poštovným do čech. Ale určitě bych kdybych měla použila ty krásné papíry a razítka a drobnůstky od wicianky. A úpokud byste byly tak hodné napište mi klidně na fcb nebo blogu jak je to s poštou do čech.. díky moc Věra Anastázie Havlíčková

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Úplne ma fascinuje tvorenie pomocou vyrezávacieho a embosovacieho strojčeka, ktorý ale "zatiaľ" nemám, takže som len v štádiu obdivovania. No a pečiatky. Som začiatočník, ale na pečiatky som závislák :)
    Martina Šáriková

    OdpovedaťOdstrániť
  13. s akým materiálom najradšej..? už som bola stokrát rozbehnutá, že to tu napíšem, ale vždy mi prišlo na myseľ niečo iné.. :) papiere sú základ.. mám Xpress, takže šablónami sa dá vyčarovať mnoho kúzelného.. lepenkové výrezy, kovové a iné ozdôbky nádherne dozdobia projekty.. mašlička, čipka, stužka - ako čerešnička na záver.. takže všetok materiál :)
    ľahšie by bolo odpovedať na otázku, čo som ešte neskúsila - stavebnice napríklad, pri nich váham.. ani neviem prečo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Najradšej používam drevenú pečiatku "KRÁSNY DEŇ", obojstrannú lepiacu pásku :-) a veľmi sa mi páčia papiere zo sady Jadore, no tam mám problém strihnúť do nich :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Čím ich máte nasiaknuté, to neviem, isté, je, že občas niečo použijem, ale najistejšie je, že kedykoľvek po nich siahnem, aby som niečo vybrala, nájdem inšpiráciu pre niečo nové z môjho súdka.
    Prajem vám, Maťka, k tertím narodeninám všetko najlepšie a veľa spokojných klientov, lebo tí sú známkou toho, že človek robí svoju prácu dobre. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Peciatky a sablony su u ma na 1.mieste, ale aj raznice, lepiace pasky, vankusiky... Bigshot a jeho sablony, rozne papiere...
    Bea pjatakova

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mám plný šuplík pečiatok a neodmysliteľná obojstranná lepiaca páska mi pomáha pri práci so skvelými papiermi a výrezmi....

    OdpovedaťOdstrániť
  18. krásne prianie aj taštička, radosť také dostať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Uzasne pohladnice :). Z eshopu organizatorka.sk najradsej pracujem s papiermi a peciatkami, zasobila som sa aj vyrezmi a kopou dalsich skvelych veciciek - ale tie este cakaju na kopnutie muzou

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Krásne, nežné projekty Kristínka :)A s čím tvorím najradšej? Vždy s tým, čo si pre práve vyrábaný projekt vyberiem. Našťastie sa množstvo druhov materiálu míňa a treba vybehnúť znova a znova do vzorkovne na nákupy. A to je vždy pre mňa taký malý sviatok a vždy zistím čo všeeetko ešte súúúrne potrebujem :) No a teraz som zamilovaná do pečiatok a horúceho embosingu. Ďakujem, že ste. Prajem krásny večer.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Dobrý deň, najradšej používam pečiatky, scrapbooking papiere, washi pásky, od kurzu zbožňujem obojstrannú lepiacu pásku. Dievčence, ďakujem Vám za krásne inšpirácie a želám veľa ďalších tvorivých chvíľ.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Lepenkove vyrezy, kvietky, perlicky su zatial top... A vramci svojich moznosti peciatky...

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Práve včera mi prišiel balík a v ňom krásne papierové stavebnice. Okrem toho mám rada perličky, lepenkový výrez a samozrejme scrapbookové papiere - bez nich sa to nedá. Alexandra Petricová

    OdpovedaťOdstrániť