Life is short so break the rules ;)

11/17/2014 01:32:00 PM

Ahojte! 
Dnes mám pre Vás ďalšiu dávku výrobkov, inšpirácií a noviniek!
Vyrábala som diár (podobný ste už v mojej tvorbe videli), ktorý má majiteľke každý deň povedať, aký je život krátky, a preto ho treba naplniť krásnymi vecami a pocitmi ;)







Začala som pracovať aj na vintage všestrannej knižke pre gentlemana a mám veľké šťastie, že môžem pri tvorbe používať originál fotky z jeho života (veľa ich je starších a jedinečných), je to krása! Škoda, že také fotografie s myšlienkou a príbehom odfotené fotoaparátom na filmy, na ktoré si naši rodičia a starí rodičia šetrili dlhé mesiace, už nahradili fotografie cvaknuté mobilom bez rozmýšľania. To je dôvod, prečo takéto fotografie vzbudzujú rešpekt - je ich málo a nedajú sa nahradiť. Sú z najdôležitejších životných okamihov ;)










Mám pre Vás už aj fotografie exploding boxu (tzv. vybuchovacej krabičky - keď dáte dole "vrchnák", tak sa sama roztvorí), v ktorom je ukrytý fúrik plný ruží - sen každej ženy ;)







Pre stránku www.scrapper.sk som minulý týždeň napísala článok o tom, ako som využila darčeky z ďalších čísel časopisu Creativity. Jeden taký článok som už mala na svojom blogu, nájdete ho TU a tento druhý nájdete na scrapperovi TU ;) Menšia ukážka výsledných projektov:




Už mám doma aj veľkú zásobu (nielen) vianočného materiálu od Maťky z jej e-shopu www.organizatorka.sk a pomaly tvorím a pripravujem veci na decembrové články, ktoré nájdete na jej blogu. Chystáme pre Vás kopec nápadov a inšpirácií na tvorenie pre seba a pre svojich blízkych nielen vo vianočnom duchu. Máte sa na čo tešiť! Maťkin materiál skĺbime aj s našou obľúbenou recykláciou, takže veci, ktoré sa chystáte vyhodiť, lebo splnili svoj prvotný účel, ešte odložte a počas decembra z nich možno vytvoríte krásne a použiteľné dekorácie, obaly na darčeky, atď. :) 




A ešte Vám odokryjem kúsok z jedného súkromného projektu. Ale je to prekvapenie, takže viac prezradím v decembri. Spolu s fotkami ;)



Úspešný pracovný týždeň Vám prajem!
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Všetky sú krásne, ale mňa dostalo najviac to tajomstvo na posledných fotkách :) Akosi tak najviac tam cítim to pravé orechové - vianočné, zimné, tajomné...

    OdpovedaťOdstrániť