Posledné dni

7/05/2014 08:49:00 PM

... som veľmi zaneprázdnená. Neviem, kde mi hlava stojí, zato sa nestíham zapájať ani do súťaží, ani sa viac venovať blogu. Ale snáď Vám to vynahradím týmto príspevkom, kde uvidíte, čo vlastne stále robím, že som zaneprázdnená :D 

1. Už štvrtý týždeň chodím do práce a väčšinu dňa som tam.
2. Po práci ma čakajú zákazky, na ktorých treba dlhšie pracovať a hlavne konzultovať ich so zákazníčkami. Tu môžete vidieť prvé ukážky všestranných knižiek (keď budú dokončené, budete prví, kto ich zazrie) ;) Po nich mám na práci pohľadnice na zákazku.


















3. Stále pracujem na nových článkoch pre organizatorka.sk a môžete ich sledovať TU. Poklikajte si ich, pribudli aj nejaké písané Maťkou a v nasledujúcich dňoch pribudnú aj moje ;) Tu sú malé ochutnávky:









4. O medzinárodnej výmene ATC zberateľských kartičiek som písala. Aj to, že som sa zapojila. Už len stihnúť ich poslať :D Ale nie, už sa mi črtajú pod rukami. Sú na tému LETO, ktorá bola stanovená a neviem ako Vy, ale ja si pod pojmom leto predstavím piesok, mušle, vodu, jednoducho dovolenku pri mori.  Ale to je taká asociácia len, pretože nie som veľký fanúšik ani leta, ani dovoleniek pri mori. Ale samozrejme raz za čas poteší ;) Ja som zvyknutá celé leto brigádovať a zarábať si na seba ;) Ale neuveriteľne ma fascinuje podmorský svet a ten sa spája najmä s letom, no nie? No ale koniec rečiam, tu je menšia ukážka mojej ATC:





 5. Pomaly pracujem aj na článku pre Papero Amo a chcem, aby stál za to, keď som dostala od nich túto skvelú šancu ;) Opäť malá ukážka:



6. Začala som vyrábať aj svoju (našu) súkromnú knižočku LOVE STORY. Bude robená presne podľa mojich predstáv, takže na vintage štýl a prevažovať bude biela. A čo nesmie chýbať? Predsa komponenty od Tima Holtza, živicové odliatky od Ingvild Bolme, papierový materiál od UHK Gallery, dátumové razítko od Amy Tangerine (aby sme si pamätali každý dátum ;)), vintage svorky a ozdoby od Prima Marketing, chipboards od Crate Paper, výrezy a sponky od Maya Road, atď atď ;) Prekrásny vintage materiál od organizatorka.sk bude tiež maximálne využitý. S knižkou sa riadne pohrám a možno Vás nechám nakuknúť aj dnu. 



A ďalšie povinnosti? Tie sú už v školskom (diplomovka) a v súkromnom duchu. ;)

                                           ************

Ale pochválim sa, čo ma za posledné dni/týždne potešilo:

* Handmade trh na Festivale ružových vín a jahôd organizovaný Zelenou Zebrou v Nitre



* Výhra v BLOG HOP od Papero Amo 


* Milé prekvapenie na Monikinom blogu (Ďakujeem ;))


* Môj dovolenkový pamätníček ako inšpirácia k júlovej súťaži na www.mojimirukami.sk (skvelá stránka, ktorú musíte sledovať, ak sa zaujímate o handmade tvorcov, ich výrobky a novinky zo sveta handmade - skvelé články, reportáže, súťaže, rozhovory, on-line hodinky s tvorcami, atď atď)


Verím, že Vás čítanie bavilo a máte sa v blízkej budúcnosti ešte na čo tešiť ;)
Pekný víkend Vám želá Kristína



You Might Also Like

1 komentárov

  1. Kristínko, opět samé nádherné projekty!!! Obdivuji, jak to stíháš :-))

    OdpovedaťOdstrániť