Tyrkysové pohľadnice

6/03/2017 06:00:00 PM

Čítali ste môj posledný príspevok z kategórie Scrapbookové nákupy. Nie? Tak rýchlo klikajte SEM. ;) Zásoby materiálu sa mi rozrástli o pár skvelých vecí a to nehovorím o pomôckach. Tu sú prvé pohľadnice (z mnohých :D), ktoré som vyrobila z týchto noviniek u mňa doma :)

Tyrkysová farba je jedna z mojich najobľúbenejších a keď som videla na stránke UHK Gallery, že nová kolekcia Aquarius bude v tejto farbe, bola som nadšená. Nie je prvá a verím, že ani posledná v tejto farbe.
Pustila som sa teda do tvorenia pohľadnice pre kamarátovu maminu, ktorá ňou chce potešiť kamarátku k jej 60. narodeninám. Perfektne sa mi hodili aj vintage obrázky, ktoré sú v kolekcii. Všetko som doplnila čipkou, kvietkami, výrezmi z lepenky a inými ozdôbkami od www.organizatorka.sk.

 

Milujem aranžovať tieto drobné ozdôbky, aby k sebe pekne ladili a vytvorili zaujímavý detail na pohľadnici :)


Dovnútra pohľadnice som na požiadanie pridala obáločku. Vyrobenú od základov mnou na skvelej ryhovačke, ktorú som vám pred pár dňami predstavila v mojom scrapbookovom nákupe. Ani som netušila, aká šikovná bude práca s ňou :)


V tom scrapbookovom nadšení, v ktorom som bola, som sa rovno pustila do ďalšej pohľadnice. Z tej istej kolekcie papierov. Ale túto som už robila v minimalistickom štýle a vyrezala som do nej okníčka na X-presse pomocou vyrezávacích šablón - štvorcov s "prešívanými" okrajmi. Náročky som si kúpila šablóny, ktoré urobia prešitý okraj do oboch papierov - do vyrezaného aj do zvyšku. Efektné, však? :)


Zdobenie je jemné - samolepiace perličky, lepenkový výrez kríčka, papierové motýle, flitre a to najhlavnejšie - kvietky, ktoré som si sama vytvorila z foamiranu. Návod na ich výrobu krok po kroku nájdete v tomto príspevku :)



Verím, že sa vám moje pohľadnice páčili a navnadili vás na tvorenie s novinkami, ktoré e-shop www.organizatorka.sk posledné dni naskladnil ;) Ja idem tvoriť ďalej a čoskoro sa ozvem s novými inšpiráciami a možno aj DIY návodmi ;)
Krásny zvyšok víkendu vám praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov