Vintage Crafting: Challenge 6/2017

12/04/2017 07:16:00 PM

Na blogu Vintage Crafting dnes bola vyhlásená nová challenge, ktorá je posledná v tomto roku a po nej príde úžasné vyhodnotenie nielen výherkyne tejto súťaže, ale aj výherkýň koncoročnej odmeny, ktorú dostane každá tvorivá duša, ktorá sa zapojila počas roka do všetkých 6 challenge. A že ich aj bolo! :) Podmienky sú mrazivé - nie však obsahom, ale témou a stojí za to zapojiť sa. :)


Podmienky challenge: ľubovoľný projekt (pohľadnica, layout alebo visačka), využitie snehovej vločky/snehových vločiek a použitie materiálu z e-shopu www.organizatorka.sk
Ak radi pracujete s materiálom z tohto e-shopu, ukážte nám, čo krásne zimné s ním viete vytvoriť ;)

Challenge platí pre Slovenskú a Českú republiku.

Výhrou sú parádne ozdoby na tvorenie: sada drevených nápisov, sada drevených ozdôbok (kvety, motýle), sada kraftových mini obálok, zelená šnúrka, tekuté perly a sada kovových ozdôbok (kvety, motýle).


My, všetky dievčatá v dizajn tíme, sme sa vás opäť snažili inšpirovať a pridali naše projekty podľa zadania. Mojimi projektmi sú 2 snehové pohľadnice.
Pri prvej som využila: kraft papier na základ, papierovú stavebnicu Frozen Forest, lepenkové ozdôbky, striebornú bakers twine šnúrku, glitrované enamelky a tekuté enamelky. A aby som nezabudla, použila som na nej aj snehové pero, ktoré však na fotografiách veľmi slabo nevidno. Ale naživo je sneh dosť efektný :)





Pri druhej som využila podobný materiál: kraft papier na základ, papierovú stavebnicu Winter Feelings, lepenkové ozdôbky, striebornú bakers twine šnúrku, samolepiace perličky, flitre a drevenú pečiatku.



Pekný večer vám praje
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov